Ameri Nasrin a devenit mamă. Prezentatoarea a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul: „Bine ai venit pe lume”

Ameri Nasrin a devenit mamă și este în culmea fericirii. Prezentatoarea a născut un băiețel perfect sănătos și a dat vestea cea mare și pe rețelele sociale, acolo unde are o comunitate numeroasă de fani. Este pentru prima dată când vedeta dă naștere unui copil și a avut foarte multe emoții.

29 mai 2023, 18:55
Ameri Nasrin a devenit mamă. Prezentatoarea a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul: „Bine ai venit pe lume”
Ameri Nasrin a devenit mamă

Ameri Nasrin a devenit mamă. Dacă în urmă cu câteva luni anunța prin intermediul unei postări emoționante că va deveni mamă de băiat pentru prima dată, anul acesta a venit și ziua cea mare.

Citește: Scandal la Antenă. Nasrin Ameri, bătută de Simona Hapciuc în baia redacţiei

Ameri Nasrin a devenit mamă

Vedeta a postat în mediul online o fotografie cu mânuța bebelușului. „Bine ai venit pe lume, bebelus iubit si minunat!”, a scris Nasrin.

Felicitari!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!! Felicitări dragilor!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sa va trăiască și sa fie sănătos alături de voi!!!❤️❤️ Recuperare ușoară!😘🤗”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Ameri Nasrin s-a căsătorit anul trecut în iulie cu bărbatul inimii sale, iar nași de cununie au fost Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Acum, la aproape un an de la nuntă, vedeta a devenit mamă pentru prima dată și cel mai probabil, nașii de cununie vor fi și nași de botez pentru micuțul care tocmai a venit pe lume.

Nasrin a anunțat cu mare bucurie în luna martie a acestui an că va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta a postat un mesaj emoționant în mediul online, iar fanii s-au bucurat nespus pentru ea și soțul ei.

Fericire pana la cer si inapoi! O sa avem un baietel! O sa va povestesc pe story intreaga poveste, cine a stiut in tot acest timp sexul bebelusului si multe altele. Sa nu va imaginati ca a fost simplu, pentru ca a fost o intreaga aventura, o intelegeti de ce zic asta! Daaar, un lucru e cert! Acesta este momentul in care noi am aflat ca vom avea baietel! Cum ar veni, totul a fost pe bune!”, a fost mesajul scris de Ameri Nasrin pe rețelele de socializare.