Scandal la Antenă. Nasrin Ameri, bătută de Simona Hapciuc în baia redacţiei

Scandal la Antenă. Nasrin Ameri ar fi fost bătută de Simona Hapciuc în baia redacţiei. Prezentatoarea de la Star Matinal ar fi ajuns la spital pe perfuzii, cu vânătăi pe mâini. Totul s-ar fi petrecut în pauza de la emisiunea la care sunt colege.

29 nov. 2021, 18:44
Scandal la Antenă. Nasrin Ameri, bătută de Simona Hapciuc în baia redacţiei
Nasrin Ameri, bătută de Simona Hapciuc în baia redacţiei

Scandal la Antenă. Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor, ar urma să fie concediată, în cazul în care se va dovedi că a atacat-o într-adevăr pe prezentatoare. Cea din urmă ar fi fost trasă de păr, de mâini și lovită cu capul de pereți, potrivit Impact.ro.

Scandal la Antenă

Fina lui Cristi Borcea nu stă cu mâinile în sân şi vrea să o dea în judecată pe Simona Hapciuc, după ce prezentatoarea ar fost bătută şi ar avea semne care dovedesc asta. Mai mult decât atât, Nasrin ar fi fost dusă cu salvarea la spitalul Elias din Capitală, pe perfuzii. Ulterior, ea ar fi ajuns la INML, iar mai apoi la Poliție, pentru a da declarații.

De cealaltă parte, Simona Hapciuc susţinecă nu ar fi bătut-o pe colega ei. „Nu-i adevărat nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe cameră”, spunea Simona Hapciuc atunci, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Simona Hapciuc îl desfiinţează pe Culiţă Sterp de la Survivor România: „Este parşiv şi răutăcios”

Simona Hapciuc şi-a făcut testamentul

Fosta concurentă de la Survivor România a vrut cu orice preţ să îşi protejeze fiul, în cazul în care va rămâne singur pe lume. Deşi are doar 31 de ani, blondina nu poate trăi cu gândul că fiul ei ar rămâne al nimănui, mai ales că nu ţine legătura cu tatăl copilului.

Prietena mea este, de fapt, mama adoptivă a copilului. Este prietena care prin testament este desemnată să aibă grijă de el, în caz că, doamne ferește, se întâmplă ceva. Anul trecut mi-am făcut testamentul, mi-am luat măsuri de siguranță, să nu ajungă copilul la stat.

E crescut de două mămici, dar mama prietenei mele e topită după el, e ca nepotul ei. Nu are bunici, părinții mei nu mai sunt, iar părinții tatălui sunt unde e și tatăl, nu știu”, a dezvăluit Simona Hapciuc, la Antena Stars.