Ameri Nasrin a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit. „Fericire până la cer și înapoi”

Ameri Nasrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Ea și soțul sunt pregătiți să devină părinți. De curând a anunțat că este însărcinată, iar acum au aflat și sexul bebelușului.

15 mart. 2023, 16:52
Ameri Nasrin a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit. „Fericire până la cer și înapoi”

Ameri Nasrin și a dezvăluit un mod inedit de a dezvălui sexul copilului pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare.

„Sunt în trimestrul al doilea și am zis că acum este momentul oportun să facem anunțul. A fost emoționant când am aflat. Ne-am dorit foarte mult asta, pentru că noi suntem genul de oameni care își planifică, nu știu dacă este bine sau nu, dar suntem cei care își fac planuri. Așa ne-am construit și consolidat relația, nu ne-am grăbit niciodată cu nimic. Când am zis că suntem pregătiți, atunci ni s-au și întâmplat lucrurile, așa s-a întâmplat cu cununia, cu nunta. Toți apropiații știau că ne doream super mult ca după nuntă să se întâmple totul și chiar așa a fost, fix după nuntă. Primul trimestru a fost perfect, nu am avut nicio problemă, absolut nimic, nu s-a pus problema de grețuri, de alte simptome. Deși știam de la alte prietene care îmi spuneau că primele luni ar putea să fie mai complicate, nu am avut niciun fel de problemă.”, a continuat fosta prezentatoare TV.

Citește și Nasrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars, în culmea fericirii. E însărcinată cu primul ei copil: „Primul nostru dans în trei!”

Ameri Nasrin și soțul ei au refăcut dansul mirilor în același loc în care s-au căsătorit, doar că de data aceasta dansul a fost făcut în 3.

„Sarcina este destul de avansată, dar am vrut să stăm până acum ca să ne asigurăm că totul este în siguranță. Nu sunt neapărat superstițioasă, dar trecând și eu acum prin asta, înțeleg celelalte graviduțe, care tot așteaptă momentul să anunțe. Au știut până acum apropiații, pe care i-am anunțat de la începutul sarcinii, familia, nașii și prietenii și ne-am gândit să facem astăzi anunțul public. Nu este o coincidență, pentru că noi în fiecare lună, pe 24, celebrăm încă o lună de relație și 24 este ziua noastră. Dacă tot pică cu Dragobetele, ne-am gândit să anunțăm astăzi,” venea aceasta cu lămuriri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ameri Nasrin (@ameri_nasrin)

Citește și Nasrin Ameri se pregăteşte de nuntă. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel vor fi naşi: „Avem o relaţie apropiată”

Momentul mult așteptat în care cei doi au aflat sexul bebelușului a sosit. Ameri și soțul ei au ales o abordare inedită. Au postat și un clip video pe Instagram cu momentul aflării veștii.

„Fericire până la cer și înapoi! O să avem un baiețel! O să vă povestesc pe story întreagă poveste, cine a știut în tot acest timp sexul bebelușului și multe altele. Să nu vă imaginați că a fost simplu, pentru că a fost o întreagă aventură, o să înțelegeți de ce zic asta! Daaar, un lucru e cert! Acesta este momentul în care noi am aflat că vom avea băiețel! Cum ar veni, totul a fost pe bune! ????”, a scris ea pe Instagram.