America Express le-a pus capac! Doina Teodoru, anunț neaşteptat după scurta despărţire de Cătălin Scărlătescu: „Azi plec!” 

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au stat separați timp de o săptămână, după revenirea de la America Express, iar vestea a fost dată de unul din foștii concurenți ai emisiunii de la Antena 1.

01 apr. 2023, 20:38
America Express le-a pus capac! Doina Teodoru, anunț neaşteptat după scurta despărţire de Cătălin Scărlătescu: „Azi plec!” 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Cei doi au format una dintre cele mai savuroase echipe de la America Express și au demonstrat că sunt uniți, în ciuda certurilor firești care apăreau în timpul probelor.

Unul a plecat la munte, celălalt la mare, după cum a dezvăluit de curând Nelu Cortea, invitat în podcastul lui Mihai Morar. Coechipierul lui Bordea a zis că amândoi au simțit nevoia să mai stea și unul fără celălalt, lucru firesc, perfect de înțeles, după lunile petrecute bot în bot în aventura americană.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Bordea și Cortea i-au dat de gol

De când concurenții au revenit în țară au trecut câteva luni. Acum chiar Doina anunță pe Instagram că pleacă într-o vacanță, ca să se recreeze… cu prietenele!

Cineva a observat repede că din această ecuație lipsește Cătălin Scărlătescu și a ținut s-o întrebe de ce nu merge și el cu ea în călătoria pe care a anunțat-o. Până acum, Doina nu a vrut să satisfacă în vreun fel curiozitatea acelei persoane.

Doina Teodoru, anunț-surpriză după mica despărțire de Cătălin Scărlătescu: „Azi plec cu fetele în vacanță!”

„Am pornit spre aeroport. Azi plec cu fetele în vacanțăăă! Daaar, înainte de a mă conecta complet de muncă, vreau să vă spun că săptămâna viitoare ne vedem la teatru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Doina Teodoru (@doina.teodoru)

Pe 5 aprilie, mergem la Alexandria. Acolo jucăm „Barza Domnului Ministru”, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret, de la ora 19:00. Pe 7 aprilie suntem la București, unde jucăm „Ispita pentru soțul meu”, la Sala Dalles. Tot de la 19:00. Hai la teatru!”, a scris Doina Teodoru pe Instagram.

Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu, când l-a cunoscut: „Asta era tot ce știam despre el”

E greu de precizat dacă s-a produs vreo răceală între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, dat fiind că este deja a doua vacanță după America Express în care se pare că actrița pleacă fără iubitul ei.

Cel mai probabil, Doina simte nevoia să stea și cu prietenele ei. Așadar, ar putea fi exclusă varianta unei despărțiri reale între cei doi.

„Scărlătescu și Doina spuneau că ei au plecat fiecare, unul la munte, unul la mare. N-au mai vorbit o săptămână. Au vrut să se relaxeze”, spunea recent Nelu Cortea, afirmație care, în contextul postării făcute de Doina, ar putea însemna altceva.