America Express scoate la iveală conflicte mai vechi. Jean Gavril i-a aruncat replici acide Andreei Bălan înainte de cursa pentru ultima șansă

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele mai de temut echipe de la America Express, așa că unii dintre colegi au decis să facă tot posibilul pentru a le elimina.

19 ian. 2023, 08:52
America Express scoate la iveală conflicte mai vechi. Jean Gavril i-a aruncat replici acide Andreei Bălan înainte de cursa pentru ultima șansă
America Express a adus la suprafață conflicte mai vechi

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să ajungă pe primele poziții ale primei etape din competiția America Express, lucru la care nici ele nu se așteptau. Asta i-a făcut pe colegi să se teamă de puterea celor două concurente.

Miercuri seară a avut loc unul dintre cele mai importante momente ale primei etape, iar asta a scos la suprafață strategiile concurenților. În cea de-a patra zi a primei etape echipele salvate au trebuit să nominalizeze echipele care să plece din cursă. Pe lângă echipa formată din Jean Gavril și fratele lui, Dinu, și cea formată din Bruja și Pufeh, concurenții au trebuit să voteze încă o echipă care să meargă în cursa pentru ultima șansă. Puya a fost unul dintre cei care a presimțit că vor fi dezvăluite strategii și antipatii în acest moment.

Citește și: Larisa Iordache şi Diana Bulimar rup tăcerea despre America Express. „Am avut şi căderi nervoase!”

Cătălin Scărlătescu și Doina au lipsit în ultima etapă pentru că au câștigat imunitatea, dar i-au votat pe Joaquin și Ovidiu, simțindu-se amenințați de aceștia. Bianca Adam și mama ei au votat la fel, iar Jean și Dinu au schimbat strategia în ultimul moment, alegându-le pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Jean a mărturisit că între el și Bălan există un conflict mai vechi, lucru care ar fi dus la această nominalizare. Totul a început când cei doi au participat la „Dancing on ice”, iar Andreea și-ar fi dorit ca Jean să se accidenteze pentru ca ea să nu mai aibă statutul de rezervă.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu s-ar fi căsătorit în secret. Ovidiu Buta, concurent America Express: „Soția domnului Scărlătescu”