Chef Cătălin Scărlătescu s-ar fi căsătorit în secret. Ovidiu Buta, concurent America Express: „Soția domnului Scărlătescu”

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, fac echipă în sezonul acesta de la America Express - Drumul Aurului.

16 ian. 2023, 13:16
Chef Cătălin Scărlătescu s-ar fi căsătorit în secret. Ovidiu Buta, concurent America Express: „Soția domnului Scărlătescu”
Cătălin Scărlătescu ar fi trecut la următorul nivel cu Doina Teodoru

Prima ediție din America Express – Drumul Aurului a fost plină de provocări și adrenalină. Cele nouă echipe au îndeplinit toate misiunile și au dus proba la final, dar amuleta a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru.

Telespectatorii au observat un detaliu foarte important. Ovidiu Buta, concurent al emisiunii, s-a referit de mai multe ori la Doina ca fiind „soția lui Cătălin Scărlătescu”.

„Sportiva cu soția domnului Scărlătescu”, „soția somnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă”, a spus acesta, în cadrul unui testimonial.

Citește și: America Express – Drumul Aurului 2023 începe la Antena 1 cu o premieră maraton. Imagini inedite cu cele nouă perechi aflate la prima probă din concurs

Cătălin Scărlătescu, despre nuntă și copii

Scărlătescu și iubita lui sunt împreună de ceva timp și pare că se înțeleg din ce în ce mai bine. Acesta este mereu întrebat de colegii de breaslp când o va cere pe Doina de soție, însă răspunsul lui nu este unul foarte hotărât.

„Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a declarat chef Scărlătescu.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

Concurenți America Express

Cele nouă perechi care pornesc în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România sunt formate din chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.