Americanii pretind că au descoperit un leac pentru mahmureală VIDEO

O companie americană pretinde că are remediul împotriva mahmurelii. "Hangover heaven" este unitatea mobilă care se deplasează la domiciliul petrecăreţului şi, în 45 de minute, îl vindecă pe acesta de durerile de cap, ameţeala şi starea de rău cauzată de excesul de alcool.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 11:44
Americanii pretind că au descoperit un leac pentru mahmureală VIDEO

Tratamentul minune se bazează pe o serie de perfuzii, iar cei care l-au testat sunt încântaţi. Nu la fel de încântaţi sunt şi specialiştii în medicină, ei consideră existenţa remediului ca fiind o păcăleală, scrie Fox News pe site-ul său.

Potrivit iniţiatorulului programului Hangover Heaven, tratamentul se bazează pe eliminarea reacţiei toxice a organismului la alcool.

Puţini cred însă că acestă metodă funcţionează. „Nimic nu este demonstrat în legătură cu acest remediu anti mahmureală. Desigur sunt metode prin care se pot scoate din corpul uman substanţe periculoase cum sunt otrăvurile. Dacă ar fi existat o substanţă pe care să o administrezi într-o perfuzie şi să scapi de o mahmureală puternică ar fi fost deja scrisă în manualele de medicină”, a spus Arthur Kaplan, care este chiar medic.