Americanu’ din serialul La Bloc, la un pas de moarte. Cu ce boală a fost diagnosticat: „Se numește ”ucigașul tăcut”. Nu aveam niciun simptom”

Americanu' din serialul La Bloc, la un pas de moarte. Fostul actor a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticat cu o boală foarte gravă. Emil Mitrache a povestit cum a aflat de problema de sănătate și cum se simte în prezent.

15 mart. 2023, 15:19
Americanu’ din serialul La Bloc, la un pas de moarte. Cu ce  boală a fost diagnosticat: „Se numește ”ucigașul tăcut”. Nu aveam niciun simptom”
Americanu' din serialul La Bloc, la un pas de moarte

Americanu’ din serialul La Bloc, la un pas de moarte. Din fericire, operația a decurs foarte bine, chiar dacă s-a stresat puțin, pentru că nu avea banii pentru intervenție. Însă, cu ajutorul unui prieten care are o asociație nonprofit, a reușit să achite suma și să se opereze.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Americanu’ din La Bloc după finalizarea serialului

Americanu’ din serialul La Bloc, la un pas de moarte

Mi-a cam vâjâit glonțul pe la ureche. Nu aveam niciun simptom. Acest anevrism de aortă se și numește ”ucigașul tăcut”. Nevasta mea a zis să merg la control. Ea chiar m-a salvat! Știi cum e: era în pandemie, nu umblam foarte mult, nu am dat atenție, nu am făcut mult efort să zic că obosesc repede. Chiar nu aveam nimic și pe vremea aia mai și fumam.

În aprilie anul trecut m-am operat. Iată, am mai prins un trandafir în buchetul vieții. Un prieten are o asociație nonprofit, care a ajutat mulți oameni aflați în mari probleme de sănătate. Eu am fost unul dintre ei. Într-adevăr, fiind de 2 ani în pandemie, nelucrând nimic, că nu mergea – eu fiind ghid, am consumat foarte mult din economii. Și, când mi s-a spus prețul, am înghețat.

E o operație complicată, durează foarte mult. M-am interesat cât costă și în afară, și la noi e mai ieftin ca afară. Cel mai important e să ai suma, dar și mai important este să te duci să te controlezi! Eu am lucrat ani de zile și în asigurări. Avem o problemă ca popor, pentru că toată lumea spune: eu nu mă îmbolnăvesc, eu nu fac accident. Prinde foarte bine și o asigurare privată”, a povestit Americanu’ la Exclusive Vip.

Întrebat despre viața de după operație, Emil Mitrache a punctat: ”Mi s-a spus să revin la o viață normală. Dar sunt niște medicamente de luat, anumite limitări de alimente, fără alcool și tutun.