Cum arată acum Americanul din serialul „La bloc”. Schimbarea radicală a actorului Emil Mitrache

Emil Mitrache, cel care l-a interpretat pe „Americanul” în serialul „La bloc”, e complet schimbat la mai bine de 20 de ani de la prima difuzarea a seriei românești.

01 dec. 2022, 17:54
Cum arată acum Americanul din serialul „La bloc”. Schimbarea radicală a actorului Emil Mitrache
Emil Mitrache, cunoscut drept „Americanul” din „La bloc”

Emil Mitrache a făcut senzație la începutul anilor 2000 în serialul „La bloc”. A câștigat la acea vreme sume mari și s-a bucurat de un succes enorm, dar totul s-a năruit rapid rămânând repede fără tot ce a deținut.

Datorită rolului „Americanul”  a primit și alte oferte de-a lungul anilor, printre care și din partea producătorilor peliculelor „Gașca”, difuzată de Kanal D și „Nimeni nu-i perfect”, difuzat pe Prima TV. Faima lui Emil a dispărut treptat, iar banii au devenit și ei din ce în ce mai puțini, fiind nevoit să înceapă o nouă meserie.

Citește și: VIDEO Mugur Mihăescu, dedicație muzicală de 1 Decembrie: „Bărbatul e bărbat și fata-i fată, unde părinților le spui mamă și tată!”

„Asigurări, mediator, teatru, taximetrie şi cine ştie ce mai vine. O ajut pe soţie, facem şi brăţări, bijuterii. Îmi place să gătesc. Am fost şi bonă, de 10 ani de când au apărut copiii. În weekend mai ies, e o ocupaţie interesantă. Când ies cu taxi-ul ies de obicei seara. Mulţi se urcă în spate. Sunt oameni care mă recunosc şi după voce. Oamenii nu prea mă recunosc pentru că e întuneric, dar când mă văd se uită şi spun: ‘Mă înşel?’, le spun că nu au cum să se înşele singur şi că da, sunt eu, iar ei spun ‘Ce onoare!’”, povestea Emil Mitrache, în urmă cu 4 ani, la Antena Stars.

În prezent, bărbatul are o altă ocupație: esre ghid turistic pentru străinii care vizitează România și îi ajută să se bucure de frumusețile țării.

Citește și: Tragedia prin care a trecut actrița din rolul lui Lili Jurcă în serialul „La Bloc”. Ce mai face și cum arată Mariana Dănescu FOTO