Ce s-a întâmplat cu Americanu’ din La Bloc după finalizarea serialului

După terminarea filmărilor la serialul La Bloc, actorul care l-a interpretat pe Americanu' a încercat mai multe meserii. Până la urmă a revenit la marea lui pasiune.

04 mart. 2023, 19:25
Ce s-a întâmplat cu Americanu’ din La Bloc după finalizarea serialului

Emil Mitrache, faimosul actor care l-a interpretat pe Americanu’ din La Bloc, a revenit pe scenă. Americanu’ a revenit la un teatru și a mărturisit că joacă inclusiv pentru copii și există o variantă de la Frozen în care participă și el.

„Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de… la schimbarea de prefix, nu mă vedeam. Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen”. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta”, a declarat Emil Mitrache.

Citește și: Cum arată acum Americanul din serialul „La bloc”. Schimbarea radicală a actorului Emil Mitrache

De asemenea, Americanu’ este și ghid turistic, meserie pe care o practică deja de câțiva ani buni și spune că rezultatele eforturilor sale încep să se vadă și este din ce în ce mai solicitat pentru a le fi ghid turistic turiștilor străini.

„Acum continui și cu ghidajul, e ok, chiar încep să se vadă rezultatele muncii, să fiu solicitat. Eu fac numai cu turiști străini. Și e ok, îmi place, asta e foarte important. (…) Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula…”, a mai povestit Americanu’, citat de Fanatik.ro.