Amintiri despre Lady Di, rebela de la Palatul Buckingham

Dacă ar fi trăit, Prințesa Diana ar fi fost, astăzi, la 55 de ani, o bunică cât se poate de afectuoasă. Și cu siguranță una foarte plăcută vederii. Însă destinul a vrut ca mama lui Will și a lui Harry să plece dintre noi la doar 36 de ani. La fel ca Marilyn Monroe, celălalt icon cu o poveste de viață tragică, care a dispărut prea devreme, astfel încât lumea să aibă în minte doar imaginea ei tânără și frumoasă.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 12:15
Amintiri despre Lady Di, rebela de la Palatul Buckingham

În cazul Dianei, anul 1980 avea să însemne întâlnirea cu bărbatul care i-a schimbat destinul. Prințul Charles avea pe atunci 32 de ani, iar Lady Diana Spencer, fiica cea mai mică a Contelui Spencer, doar 19 ani. Se întâmpla la o petrecere din înalta societate.

Nu era prima dată când Charles o întâlnea pe Diana, căci prințul moștenitor ar fi avut o încercare amoroasă și cu sora mai mare a acesteia, Sarah, pe când Diana avea doar 16 ani. Numai că, acum, Charles era presat să-și găsească mireasă.

Citeşte şi  Ce secret ascundea Lady Diana. Teorie şocantă despre moartea Prinţesei Inimilor

Scriitoarea Joyce Carol Oates menționa următoarele, într-un articol pentru „Time”, publicat după moartea prințesei: „În momentul nunții ei, o fostă colegă de clasă spunea despre Diana că era una dintre ultimele virgine din generația ei.

Era o romantică incurabilă și se păstrase pentru iubirea vieții ei, despre care știa că va veni într-o zi. Și Diana chiar nu s-ar fi comportat altfel decât devotată soțului și familiei sale, dacă nu ar fi fost obligată să înțeleagă că soțul ei nu doar că avea o aventură cu soția altuia, dar avea această aventură de ani de zile”.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui material special despre Lady Di