Amna are probleme de sănătate. Artista şi-a speriat fanii: „Facem un RMN şi niște investigații”

Amna are probleme de sănătate. Artista este foarte activă pe reţelele de socializare, iar recent le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu nişte ameţeli destul de accentuate. A decis să meargă la medic, să facă nişte investigaţii pentru a afla ce are.

04 nov. 2022, 17:56
Amna are probleme de sănătate. Artista şi-a speriat fanii: „Facem un RMN şi niște investigații”
Amna are probleme de sănătate

Amna are probleme de sănătate. Cântăreaţa este de părere că mai bine previi decât să tratezi o boală, motiv pentru care a decis să meargă la medic, pentru că nu se simte foarte bine. Artista a precizat că se confruntă cu amețeli și se simte foarte slăbită.

Citeşte şi: Lovitură puternică primită de Amna! Ce diagnostic a primit fiul vedetei de la medici: „Am fost în Turcia. Acum suntem sub tratament”

Amna are probleme de sănătate

Dragii mei, nu o să ghiciți unde mă aflu, pentru că nici eu nu am știut că o să mă aflu. Facem un RMN astăzi, unde vom face niște investigații. Am amețeli în ultima vreme și vedem ce se întâmplă cu coloana mea.

Mai oameni buni, este mult mai bine să prevenim decât să tratăm, asta știm cu toții, doar că n-ai timp, o lași pe altădată, altădată se transforma în niciodată și ajungi să te neglijezi. Ei bine, povestea fiecărui om. Azi mi-am luat inima în dinți și am mers să vedem ce se întâmplă.

Am stări de amețeală de două luni de zile, dar deja s-a îngroșat gluma, plus că eu nu am treabă dacă nu dorm, parca sunt mai fresh. În ultima vreme, ce să vezi, amețeli și mă simt slăbită și am zis că trebuie să ne verificăm„, a mărturisit Amna pe Instagram.

Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă

Amna a fost invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Înainte să lansez piesa Tell me why am făcut pareză vocală, am cântat la o nuntă și am rămas fără voce. La finalul lui 2009 am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă și am trăit o dramă timp de un an de zile.

Mi-au zis că am cancer, nici nu pot să pronunț numele. Mi se spunea că nu o să mai am copil niciodată, am trăit o dramă. Eu în fiecare marți trebuia să fac analizele, ele se pierdeau mereu. Eu nu mă simțeam bine și m-am dus la doctor, iar acesta a fost diagnosticul.

Avem și pe buletin un cod, pe care scria asta. Făceam aceste analize regulat, ieșeau ba proaste, ba bune. Am ajuns în cabinetul altui doctor care mi-a zis că nu are cum ca acest diagnostic să fie unul bun, m-a trimis după în Austria să verific că ce spune dânsul e real și când am venit din Austria mi s-a confirmat acel diagnostic, o răceală.”, a spus Amna.