Amna, la un pas să leșine pe scenă. Care este starea cântăreței: „Mi-a foat foarte rău, nu puteam să mă țin pe picioare”

Amna, la un pas să leșine pe scenă. Vedeta în vârstă de 39 de ani are o carieră de succes și este foarte mulțumită de viața sa profesională. Cântăreața este o profesionistă pe scenă, iar recent a dovedit asta, după ce i s-a  făcut pe scenă. Cu toate astea, a continuat să cânte, pentru că își respectă publicul.

16 aug. 2023, 09:29
Amna, la un pas să leșine pe scenă. Care este starea cântăreței: „Mi-a foat foarte rău, nu puteam să mă țin pe picioare”
Amna, la un pas să leșine pe scenă

Amna, la un pas să leșine pe scenă. Artista a dezvăluit că s-a speriat foarte tare și nu se gândea că ar putea păți așa ceva, dar a avut alături de ea echipa care a avut grijă să fie în siguranță.

Amna, la un pas să leșine pe scenă

Amna are multe evenimente în această perioadă, iar recent a avut parte de un eveniment neașteptat. Cântăreața a dezvăluit că se afla la un eveniment când i s-a făcut rău și s-a speriat foarte tare. Din fericire, a avut alături de ea echipa și s-a bazat pe asta.

Mi-a fost foarte rău înainte să intru pe scenă și îmi era teamă că o să pățesc ceva. Nu știu ce am putut să pățesc, deci mi-a foat foarte rău, nu puteam să mă țin pe picioare, dar gata, suntem puternice! Avem o grămadă de oameni în echipă care sunt minunați, instrumentiștii, fetele… suntem o gașcă foarte faină”, a declarat Amna.

Citește și: Amna a fost nevoită să lipsească de pe scenă din cauza unor probleme de sănătate: „A luat-o puțin razna și am mers să controlez”

Amna, diagnosticată greşit cu cancer

Amna a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă și timp de un an de zile a crezut și s-a purtat ca și cum ar muri a doua zi. A riscat totul pentru muzică, apoi a aflat că nu este bolnavă. Când reușise să depășească momentul a urmat o despărțire dureroasă de cel care i-a fost soț aproape 1o ani și este tatăl copilului ei.

Nu mai eram respectată de soțul meu. Ai avut puterea să iei tu decizia, dar te întrebi de ce ai luat decizia, și toată vina rămâne cumva asupra ta, pentru că tu ai luat decizia. (…) Cred că cel ai dureros lucru de pe pământ este să ai o căsnicie de ani de zile şi să-ţi dai seama că tu nu-i lipseşti fostului partener”, mărturiseşte Amna.

Însă nu a fost cea mai mare dramă, trauma vieții cântăreței. „Am fost diagnosticată cu o boală incurabilă…dar nu am fost bolnavă propriu-zis, am fost diagnosticată prost. Un an de zile am trăit cu ideea că mai am puțin de trăit și că nu pot avea copii niciodată. Am trăit o dramă un an de zile…”, a mai povestit Amna.