SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D 13 IANUARIE. Zanni, atac dur la Alexandra Stan şi Amna

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D 13 IANUARIE. În seara de miercuri începe o nouă luptă între Faimoşi şi Războinici, de această dată pentru provizii. Şi la echipa roşie au apărut primele tensiuni destul de evidente. Zannidache, Jador şi Culita sunt de părere că cele mai multe fete din echipa sunt slabe.

13 ian. 2021, 20:54
SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D 13 IANUARIE. Zanni, atac dur la Alexandra Stan şi Amna
Zanni, atac dur la Alexandra Stan şi Amna

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D 13 IANUARIE. Deşi Culiţă a încercat totuşi să aplaneze lucrurile şi să le ajute pe fete cu antrenamente pentru trasee, Jador susţine cu vehemenţă că ele sunt cele care trag echipa in jos.

Citeşte şi: Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D 13 IANUARIE

Mai mult, Zannidache chiar a şi dat nume, respectiv Amna şi Alexandra Stan. Faimosul e de părere ca cele două vedete sunt cele mai slabe şi ar trebui să părăsească competiţia.

Alexandra Stan nici nu a terminat traseul. Adică, la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenţie. Nu pentru că este femeie, se vede după ea că e ţinută aşa (…) nu ştie nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo 4 ori, aia e stânga nu e dreapta.„, a declarat Zanni la Kanal D.

Jador şi Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie

Nici bine nu au ajuns în Republica Dominicană şi au început să se certe şi să se ameninţe. Faimoşii şi Războinicii şi-au pierdut cumpătul şi au fost la un pas să se ajungă la bătaie. Însă, din fericire, şi-au dat curs furiei în timpul probelor.

În ediția difuzată duminică seară, Moroșanu s-a enervat după ce s-a certat din cauza unei probe cu unul dintre membrii echipei Războinicilor. Se pare că atitudinea adversarilor le-ar fi stârnit furia necontrolată vedetelor.

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor. Trauma prin care a trecut în copilărie

După confruntarea de pe traseu dintre Moroșanu și Starlin s-a iscat un adevărat scandal. Câștigătorul probei a fost Starlin, iar Cătălin, nervos că a pierdut proba și-a manifestat supărarea.

Jador a încercat să-i transmită felicitări lui Starlin, însă „războinicul” a făcut un gest prin care a denotat aroganță, lucru care l-a făcut pe manelist să răbufnească. „Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia”, i-a transmis artistul lui Starlin.

În final, Moroșanu și Starlin s-au confruntat în cadrul emisiunii, însă „războinicul” a reușit să iasă învingător și de data aceasta. Membrul echipei Faimoșilor i-a declarat lui Starlin că îl va învinge data viitoare: „Te mai prind eu o dată!”.