Amna, după eliminarea de la Survivor: „Nici acum nu sunt foarte bine”

Amna a făcut mărturisiri după eliminarea de la Survivor România. Vedeta a fost prima Faimoasă care a părăsit competiţia, însă nu regretă nicio secundă experieţa trăită, deşi a fost destul de scurtă. Acele două săptămâni, în care a stat în Republica Dominicană, i-au schimbat multe percepţii.

29 ian. 2021, 18:11
Amna, după eliminarea de la Survivor: „Nici acum nu sunt foarte bine”
Amna a făcut mărturisiri după eliminarea de la Survivor România

Amna, după eliminarea de la Survivor. „Am întâlnit niște oameni care mi-au devenit prieteni, îi știam, dar acum suntem o familie. Seara nu ai televizor, nu ai telefon, tot ce poți să faci este să comunici cu aproapele tău. Nu este nimic întâmplător, starea mea de sănătate era mai slăbită și nici în momentul acesta nu sunt foarte bine.

Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple și le mulțumesc tuturor susținătorilor mei de acasă care au înțeles că eu nu mai pot continua.

Citeşte şi: Zanni, atac dur la Alexandra Stan şi Amna

Amna, după eliminarea de la Survivor

Competiția aceasta a fost o provocare uriașă. Mă simt mai puternică acum, deși poate pentru telespectatori sau colegi nu am fost suficient de puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, eram tot timpul într-o fugă continuă în București: telefoane, Instagram, Facebook, rețele de socializare. Niciodată nu apucam să stau cu mine

„, a declarat Amna pentru Viva.ro.

Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel. Imaginea apărută pe Internet

Amna

şi Lucian Barbu au fost eliminaţi de la Survivor România şi au plecat din Republica Dominicană. Înainte de plecarea în România, le-au făcut fanilor o surpriză, amândoi s-au filmat în camera de hotel, iar imaginile au apărut pe Internet.

Cântăreaţa a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde apare Războinicul. Din imagine reiese în mod clar faptul că se simt extrem de bine împreună și că Survivor nu a însemnat doar o competiție pentru ei.

Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost faptul că artista l-a filmat pe Lucian Barbu, colegul ei de la Survivor, în timp ce era cu ea în cameră.

Survivor România 2021 îşi schimbă programul

Deşi cifrele de audiență au fost bune chiar și de la ora 22:00, şefii au decis să difuzeze emisiunea în cele patru zile, de miercuri până duminică, de la orele 20:00, anunță reprezentanții postului Dogan. Schimbarea se va produce de joi, 21 ianuarie.

Buna dimineața, supraviețuitorilor! Venim cu vești bune! Începând de săptămâna aceasta, Survivor România poate fi urmărit de joi până duminică de la ora 20:00, la Kanal D!”, este mesajul postat pe pagina de Instagram.