Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel. Imaginea apărută pe Internet

Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel. Cei doi au fost eliminaţi de la Survivor România şi au plecat din Republica Dominicană. Înainte de plecarea în România, le-au făcut fanilor o surpriză, amândoi s-au filmat în camera de hotel, iar imaginile au apărut pe Internet.

21 ian. 2021, 11:58
Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel. Imaginea apărută pe Internet
Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel

Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel. Cântăreaţa a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde apare Războinicul. Din imagine reiese în mod clar faptul că se simt extrem de bine împreună și că Survivor nu a însemnat doar o competiție pentru ei.

Citeşte şi: Survivor România 2021 îşi schimbă programul. Când va fi difuzat

Amna şi Lucian Barbu, surprinşi la hotel

Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost faptul că artista l-a filmat pe Lucian Barbu, colegul ei de la Survivor, în timp ce era cu ea în cameră, potrivit Wowbiz.ro.

Amna şi Lucian Barbu s-au filmat în camera de hotel

Amna, eliminată de la Survivor România

Cântăreața Amna a obținut cele mai puține voturi din partea publicului, acest lucru a însemnat plecarea ei din competiția Survivor România. Artista susține că și-a depășit limitele și a făcut tot posibilul ca să dea tot ce este mai bun. Însă, din păcate, drumul ei se oprește în acest loc, iar în doar câteva zile va ajunge în România.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

Mi-am depasit niste limite… Si am apucat sa stau cu mine… Seara nu ai TV, telefon, tot ce poti sa faci este sa comunici cu aproapele tau. Colegii mei au devenit prietenii mei. Le multumesc celor de acasa ca au inteles ca nu pot continua”,a spus Amna emotionata inainte de a parasi concursul.

Survivor România 2021 îşi schimbă programul

Deşi cifrele de audiență au fost bune chiar și de la ora 22:00, şefii au decis să difuzeze emisiunea în cele patru zile, de miercuri până duminică, de la orele 20:00, anunță reprezentanții postului Dogan. Schimbarea se va produce de joi, 21 ianuarie.

Buna dimineața, supraviețuitorilor! Venim cu vești bune! Începând de săptămâna aceasta, Survivor România poate fi urmărit de joi până duminică de la ora 20:00, la Kanal D!”, este mesajul postat pe pagina de Instagram.