Survivor România 2021 îşi schimbă programul. Când va fi difuzat

Survivor România 2021 îşi schimbă programul, datorită audienţelor bune înregistrate în prima săptămână de difuzare. Show-ul prezentat de Daniel Pavel nu va mai fi miercurea și joia, de la ora 22:00, ci de la ora 20:00.

20 ian. 2021, 15:01
Survivor România 2021 îşi schimbă programul. Când va fi difuzat
Survivor România 2021 îşi schimbă programul

Survivor România 2021 îşi schimbă programul. Deşi cifrele de audiență au fost bune chiar și de la ora 22:00, şefii au decis să difuzeze emisiunea în cele patru zile, de miercuri până duminică, de la orele 20:00, anunță reprezentanții postului Dogan. Schimbarea se va produce de joi, 21 ianuarie.

Citeşte şi: Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit

Survivor România 2021 îşi schimbă programul

Buna dimineața, supraviețuitorilor! Venim cu vești bune! Începând de săptămâna aceasta, Survivor România poate fi urmărit de joi până duminică de la ora 20:00, la Kanal D!”, este mesajul postat pe pagina de Instagram.

Episodul doi din Survivor difuzat pe 10 ianuarie a avut cele mai mari audiențe la nivelul întregii țări – peste 2,3 milioane de telespectatori, cu un vârf de 3.121.000 de privitori pe finalul primei ore de difuzare, la 20:55, scrie Paginademedia.ro.

Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

În topul listei celor mai bine plătite vedete se află Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Se pare că şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană, potrivit Click.ro.

Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor. Trauma prin care a trecut în copilărie

Următoarea pe listă este Alexandra Stan (31 de ani). Cântăreaţa şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână. La vedetele masculine, pe următoarele locuri sunt Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani) şi Culiţă Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro.

Zanidache, protejatul lui Alex Velea, şi-a negociat şi el contractul însă nu a obţinut foarte mult el fiind încă la început de carieră.


loading...