Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România. Competiţia din Republica Dominicană este în plină desfăşurare, atât Războinicii, cât şi Faimoşii încearcă să se adapteze condiţiilor de trai, dar şi cu traseele pe care le au de parcurs.

18 ian. 2021, 11:20
Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână
Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România

Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România. În topul listei celor mai bine plătite vedete se află Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Se pare că şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană, potrivit Click.ro.

Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

Citeşte şi: Prima nominalizare spre eliminare de la Survivor România: ”Am fost primul peste tot”

Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România

Următoarea pe listă este Alexandra Stan (31 de ani). Cântăreaţa şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână. La vedetele masculine, pe următoarele locuri sunt Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani) şi Culiţă Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro.

Zanidache, protejatul lui Alex Velea, şi-a negociat şi el contractul însă nu a obţinut foarte mult el fiind încă la început de carieră.

Zanni, atac dur la Alexandra Stan şi Amna

Deşi Culiţă a încercat totuşi să aplaneze lucrurile şi să le ajute pe fete cu antrenamente pentru trasee, Jador susţine cu vehemenţă că ele sunt cele care trag echipa in jos.

Citeşte şi: Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit

Mai mult, Zannidache chiar a şi dat nume, respectiv Amna şi Alexandra Stan. Faimosul e de părere ca cele două vedete sunt cele mai slabe şi ar trebui să părăsească competiţia.

Alexandra Stan nici nu a terminat traseul. Adică, la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenţie. Nu pentru că este femeie, se vede după ea că e ţinută aşa (…) nu ştie nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo 4 ori, aia e stânga nu e dreapta”, a declarat Zanni la Kanal D.