Amor în showroom-ul de la Paris, cu ajutorul spiritelor şi al bioenergiei, între creatoarea de modă şi amantul, fost politician!

Apar noi detalii din povestea de dragoste dintre celebra creatoare de modă şi amantul său, fost deputat. Escapada amoroasă a designeriţei, acuzată că şi-ar fi părăsit soţul şi copiii pentru noua cucerire, nu s-a oprit la Londra. Aceasta ar fi petrecut alături de fostul politician clipe de neuitat şi la Paris, scrie cancan.ro. 

20 nov. 2019, 04:00

Designerul cu reputaţie internaţionala participă în fiecare an la mai multe evenimente de moda la Paris, în timpul evenimentelor de modă. Surse citate de cancan.ro spun că acesta a fost şi locul întâlnirilor fierbinţi dintre creatoarea de modă şi fostul deputat.

Designerul ar fi rezervat şi o cameră la un luxos hotel vizavi de showroom, pentru care ar fi plătit aproape 600 eur pentru o noapte.

O altă informaţie primită se referă la latura mistică a poveştii de dragoste: designeriţa ar fi apelat inclusiv la spiritiști pentru a-și „securiza” noua cucerire.

În mediul on-line ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a „afla” viitorul relației cu fostul deputat. Ocazie cu care ar fi fost înștiințată de doi „specialisti online” că bărbatul cu care și-a înșelat soțul este iubitul ei din altă viață și că ar fi avut o relație cu el prin anul 1950. Designerița a primit vestea de la cea mai bună prietenă, care se ocupă, printre altele, de bioenergie.

Noi detalii despre amantlâcul dintre celebra creatoare de modă şi politicianul care i-a căzut cu tronc. Dragostea lasă semne pe faţă!

Momentul „spiritism online” a aprins însă – se pare – flacăra interesului către această zonă: creatoarea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită noii cuceriri iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Ulterior a venit vestea cea mare de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020.

Ulterior, între cei doi ar fi existat și un schimb de mesaje telefonice: „Îți propun să fii amantul meu pentru totdeauna, dacă vrei!”.

Potrivit unor surse cancan.ro., celebra creatoare de modă ar trăi o poveste de dragoste alături de un fost deputat, pentru care și-ar fi părăsit soțul și copiii. Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra, în martie, la o conferinţă de două zile a tinerilor lideri europeni, iar de atunci ar fi devenit de nedespărţit. Ei ar fi trăit momente intense împreună, care au început chiar din seara în care s-au întâlnit pentru prima dată.

Celebră creatoare de modă, acuzată că şi-a părăsit soţul şi copiii pentru un fost deputat