Bărbații întorceau capul după ea în anii 90. Cine este vedeta care făcea furori. Îți mai aduci aminte de ea?

Bărbații roiau în jurul ei și cu greu se puteau abține când trecea prin fața lor. Făcea furori și frângea inimile masculilor. Chiar și acum la 55 de ani arată la fel de bine, semn că timpul nu își pune amprenta peste ea.

24 oct. 2022, 17:12

Bărbații roiau în jurul ei și cu greu se puteau abține când trecea prin fața lor. Era una dintre preferatele masculilor, iar acum a dat România pe aerul parizian și nu oricum,  căci acolo se învârte în lumea bună. A preferat să plece împreună cu fiica ei departe de țară. Cu toate că timpul a trecut, la cei 55 de ani arată foarte bine și cu siguranță nici acum nu trece neobservată atunci când iese în lume.

Bărbații erau topiți după ea. Vedeta care făcea furori în anii 90.

În anii 90 a fost una dintre cele mai atrăgătoare și de succes fotomodele, Janine Sârbu, căci despre ea vorbim nu putea să treacă neobservată. Nici la capitolul bărbați nu stătea rău și asta pentru că reprezentații sexului masculin roiau în jurul ei. Ei, dar cum știa și ea despre ce calități are nu se lăsa mai prejos și își exersa foarte des roulul de cuceritoare.

Fosta parteneră a lui Adrian Sârbu ținea prima pagină a tuturor ziarelor de specialitate. Când venea vorba de bărbați în mod sigur nu avea rivală și era chiar greu de egalat. De curând, fosta soție a lui Adrian Sârbu a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care pare că timpul nu îi este deloc un dușman, ba mai mult, chiar arată foarte bine.

În urmă cu 20 de ani, Janine Sârbu s-a mutat împreună cu fiica ei la Paris.

Cum arată la 55 de ani

Pentru majoritatea femeilor trecerea timpului este o mare problemă și asta pentru că le este frică să nu îmbătrânească, însă pentru Janine lucrurile parcă stau cu totul alfel. Timpul pare că nu trece și nu își lasă amprente pe chipul ei. Mai exact aceasta arată la fel. Părul șaten și bretonul par să ne aducă aminte de cea din anii 90. Aproape că am spune că fiecare femeie ar dori să arate așa la 55 de ani.

Celebrul fotomodel s-a căsătorit îm anul 1997 cu Adrian Sârbu, însă în 2003 cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, pentru binele lor. După divorț, Janine s-a mutat în capitala Franței crezând că va da lovitura în afaceri, mai mult există voci care susțin că și-a  încercat norocul și ca designer. Mai exact, fostul fotomodel și-a deschis mai multe magazine – unul la Paris și două la Cannes.

Cu toate eforturile sale de a reuși se pare că norocul nu a fost departea ei. De menționat că după divorțul de Adrian Sârbu, la partaj, s-a stabilit ca fotomodelul să primească o casă, o mașină și 11 milioane de dolari.

Citește și: Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”

Citește și: Constantin Enceanu nu mai suportă durerea. Interpretul de muzică populară va ajunge pe masa de operație