Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”

Daniela Crudu a anunțat că este însărcinată. Vedeta este în culmea fericirii și a făcut declarații despre tatăl copilului, dar și despre schimbările din viața ei.

24 oct. 2022, 13:06
Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”

Fosta prezentatoare TV a făcu marele anunț. Urmează să devină mamă pentru prima oară, iar cu această ocazie a vorbit despre detaliile din viața sa, dar și despre bărbatul alături de care a decis să facă acest pas.

Chiar dacă în ultima perioadă a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și să nu mai apară în public, Daniela Crudu a dat vestea care a șocat o lume întreagă și la care nu se aștepta nimeni. Fosta asistentă a lui Capatos este însărcinată în trei luni și urmează să își întemeieze o familie.

Citește și: Cum a dat Daniela Crudu lovitura pe OnlyFans! „Nu sunt pudică și n-am fost niciodată. N-am nimic de ascuns!”

Bruneta a spus că nu știe încă sexul bebelușului, dar va afla curând dacă va fi fetiță sau băiat: „Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat vedeta, pentru fanatik.ro.

Daniela Crudu, dezvăluiri despre tatăl copilului

Vedeta a vorbit și despre partenerul ei, cei doi fiind împreună de un an. Bărbatul este un afacerist român și o iubește și o sprijină pe Daniela în tot ceea ce face.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja”, a spus Daniela Crudu

Citește și: Daniela Crudu, reacţie incendiară după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Ce tarif are fosta asistentă TV