Ana Baniciu a refuzat celebra emisiune de la Antena 1. A divulgat tot în primul interviu

La scurt timp după ce a a anunțat că e însărcinată în patru luni cu copilul lui Edy Kovacs, artista a dezvăluit ce proiect de televiziune s-a văzut nevoită de refuze.

12 ian. 2024, 12:07
Ana Baniciu a refuzat celebra emisiune de la Antena 1. A divulgat tot în primul interviu

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinții unui băiețel. Cântăreața a mărturisit că acum se concentrează pe planul personal al vieții ei și lasă cariera pe locul doi.

Ana Baniciu s-a văzut nevoită să renunțe la participarea în emisiunea „Te cunosc de undeva!”, pe fondul sarcinii.

Citește și Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul fetițelor lor. „E normal să fie așa în astfel de momente. Eu îmi doresc normalitate”

Întrebată dacă se aștepta să sesizeze cineva sarcina, Ana Baniciu a spus: „Nu, dar mă așteptam să se spargă cineva în anchetă. Mă așteptam ca cineva din jurul meu să zică. Știa multă lume, dat fiind faptul că eu anul ăsta trebuia să onorez o invitație la „Te cunosc de undeva!”, acolo unde n-am mai putut să merg, pentru că aș fi fost în nouă luni la ultimele ediții. Am anunțat și se aflase deja, în TV, eu i-am rugat să nu zică, dar m-am gândit că sigur o să iasă”.

Artista le-a cerut fanilor să vină cu idei de nume pentru copil fiindcă nu știe cum să-l numească.

„Nu știu, vă rog să mă ajutați, dați-mi mesaje pe Instagram. Mă tot gândesc, mă tot răzgândesc, nu știm încă, habar n-avem”.

Cântăreața a spus că mereu și-a dorit băiat, dar își dorește ca ulterior să mai facă un copil și să fie fetiță.

„Real, am vrut băiat, dintotdeauna. Sunt mamă de băiat, look at me! Dar facem și o fetiță, o să facem și o fetiță. Dar facem o pauză și dup-aia facem și fetița”.

Ana spune că și-ar dori să nască natural. „Doamne ajută să și pot”, a afirmat ea.

Citește și Celia, anunț neașteptat pentru fani. Ce se întâmplă cu proiectele ei muzicale: „Am fost restricționată”

Edy nu și-a dorit fetiță?

„Nu, la el nici nu exista varianta să fie altceva în afară de băiat”.

Știu că acum trebuie să vă mutați, cum veți proceda cu camera copilului?

„Am făcut camera copilului, s-a speriat și arhitecta. Noi i-am zis că ne dorim în viitorul apropiat să avem un copil, dar nu și-a imaginat că din prima iese. Știi cum s-a lipit?!”.