Celia, anunț neașteptat pentru fani. Ce se întâmplă cu proiectele ei muzicale: „Am fost restricționată”

Celia a dezvăluit că deja a început să facă demersuri pentru a-și relua activitatea artistică. În curând va ieși din concediul de maternitate și abia așteaptă să înceapă noi proiecte muzicale.

12 ian. 2024, 10:18
Celia, anunț neașteptat pentru fani. Ce se întâmplă cu proiectele ei muzicale: „Am fost restricționată”

Celia mai are o lună de stat în concediul de maternitate și apoi reintră în forță în activitatea muzicală. Artista a spus că nu exclude să-și schimbe repertoriul.

“Eu voi ieși în curând din concediul de maternitate. Suntem bine, sănătoși, iar asta e cel mai important. După ce voi ieși din concediul de maternitate, mă voi gândi ce urmează să fac. Eu îmi doresc să reîncep pe partea muzicală. Eu cânt toate tipurile de muzică. Cântam și muzică populară înainte, așa am și început. Încă de când eram copil am cântat muzică populară. În clasa a 2-a am câștigat concursul pe țară la un festival de folclor. Am avut mereu înclinații artistice și iubirea pentru scenă. Cred că atunci a fost punctul meu de plecare”, a declarat Celia pentru FANATIK.

Citește și Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

Celia și-a adus aminte care au fost începuturile ei în muzică și cum s-a îndrăgostit de scenă. La vârsta de nouă ani a câștigat un festival de muzică, iar apoi a continuat pe acest drum. A avut mult sprijin din partea părinților.

“Atunci când am câștigat festivalul, la 9 ani, m-a marcat. Lucrurile acestea te marchează, nimeni nu se aștepta la așa ceva. Am urcat pentru prima oară pe scenă cu formație live. A fost un șoc, în sensul bun al cuvântului. Nu știu exact ce voi face pe viitor, dar nu exclud varianta folclorului. Mama mea dintotdeauna și-a dorit să cânt muzică populară. Iar tatăl meu la fel, muzica populară a fost viața lui, el a făcut și dansuri populare, a fost în ansamblu și era extrem de pasionat. Dacă vrea Dumnezeu, mă voi apuca și eu, am mai multe variante. Luna viitoare ies din concediul de maternitate și am voie să fac mai multe, până acum am fost restricționată”, a mai spus artista.

Celia are o familie superbă

Celia are o familie frumoasă și se poate declara o femeie împlinită. În familia ei nu a existat nici măcar gelozie între copii, așa cum se întâmplă în multe cazuri.

“Mi-a prins bine această perioadă, pentru cea mică, m-am bucurat mult de această perioadă. Te și încarcă de energie, dar în egală măsură te și descarcă. Dar nu mi-am putut imagina că o să-mi placă atât de mult și o să fiu atât de fascinată. Mă bucur mult că fiul meu este un frățior foarte bun și înțelegător. Este și diferența de vârstă destul de mare, iar el este matur. Dar încă de când era mic, nu prea am simțit eu gelozii din partea lui, în general. E un copil bun. Se joacă frumos cu ea, înțelege că trebuie să îi oferim mai mult timp celei mici. Mă bucur că nu l-am simțit deloc gelos și o privește pe sora lui cu iubire. Am avut o teamă, și am făcut eforturi, noi, ca părinți, să nu simtă vreo diferență. La noi e frumos că e fată și băiat, și nu simte diferența, dacă le facem complimente. E bine și că băiatul e mai mare, va putea avea grijă de cea mică pe viitor”, a mai declarat Celia pentru FANATIK.

Citește și Lili Sandu, mărturisiri despre cele mai grele momente. Cum s-a vindecat de premenopauză la doar 29 de ani și cum a câștigat lupta cu depresia postnatală: ”Îmi era frică”