Ana Baniciu, despre momentele cumplite prin care a trecut după ce și-a pierdut mama. Decizia fatală care a marcat-o: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, și-a deschis sufletul și a împărtășit povestea dureroasă a momentului în care și-a pierdut cea mai dragă persoană - mama.

28 iul. 2023, 18:10
Ana Baniciu, despre momentele cumplite prin care a trecut după ce și-a pierdut mama. Decizia  fatală care a marcat-o: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”
Ana Baniciu, despre pierderea mamei

Ana Baniciu a rememorat momentul s-a produs pierderea dureroasă care a modelat-o. Într-un podcast cu Emma de la Radio Zu, vedeta a povestit clipele în care cea mai dragă ființă din viața sa, mama, și-a dat ultima suflare.

Aceasta a mărturistit că pierderea figurii materne a adus-o la maturitate și, chiar dacă a fost de-a dreptul zguduită, a fost suficient de puternică pentru a se pune pe picioare. După ce mama sa nu a mai fost lângă ea, a realizat că nu mai e un copil și că a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram: „De departe, cel mai greu an din viața mea”

Acum, Ana Baniciu este înțeleaptă și încrezătoare, păstrând în suflet amintirile și învățăturile mamei sale.

„Mama a fost un om foarte bun, mereu să ajute lumea, să dea de mâncare. Asta am și eu acum, e obsesia familiei. Mereu a vrut să dea. M-a crescut frumos. Sunt mândră. Eu mă gândesc, când voi fi eu mamă, căci ne pregătim psihic cumva pentru părințeală, că e o treabă foarte grea”, a mărturist Ana.

Vedeta a povestit cum au fost ultimele două luni din viața mamei sale.

„Mama m-a rugat să nu o chinui, dacă chiar nu se mai poate face ceva (din punct de vedere medical), iar acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”, a mai spus ea.

Citește și: Ana Baniciu, afectată grav de despărţirea părinţilor şi de moartea mamei ei. „A plecat atât de mândră și de fericită pentru mine”

Chiar dacă a trăit un șoc, fiica lui Mircea Baniciu susține că a depășit această durere cu demnitate.

„Eu cu maică-mea am fost lipite, siameze. Am fost împreună pe tot parcursul vieții noastre. A fost greuț. Știu că nu e o chestiune sănătoasă în orice fel de cuplu, în orice fel de combinație, dar noi ne-am iubit foarte mult.

A fost foarte grea trecerea. M-am uitat un pic în oglindă și m-am pupat, căci chiar am fost puternică și am zis: asta-i viața, hai! Și maică-mea mi-a zis asta. Noi am avut timp să vorbim. Am stat două luni cu ea în spital și am putut să vorbim tot. M-a lăsat să îi dau și eu înapoi puțin din cât mi-a dat ea. Oricum aș fi fost lângă ea”, a mai dezvăluit Ana.