Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram: „De departe, cel mai greu an din viața mea”

Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram. Cântăreaţa are un obicei ca la finalul fiecărui an să descrie în câteva cuvinte și imagini ce s-a întâmplat. Ea recunoaște că anul 2022 i-a adus o mulțime de provocări, dar și momente grele.

23 dec. 2022, 12:13
Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram: „De departe, cel mai greu an din viața mea”
Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram

Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram. Artista a scris într-o postare pe rețelele de socializare că anul 2022 a fost unul extrem de greu. Aceasta și-a pierdut mama în luna mai și a avut decizii importante de luat pe plan muzical.

Vedeta a trecut printr-o dramă cumplită anul acesta când și-a pierdut mama, în luna mai. Decesul a survenit din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate astea, Aba Baniciu a avut curajul de a se urca înapoi de scenă, de a accepta proiecte noi și de a fi în fața unui public, unde să simtă energia și conexiune.

Citeşte şi: Ana Baniciu a fost jefuită imediat după concert. Ce i-au furat hoții: ”Sper să le cadă mâinile”

Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram

Sper sa știu cum să încep… Obișnuiesc să fac la sfârșitul fiecărui an un rezumat, un clip în care să lipesc imagini cu tot ce m-a bucurat și amuzat în anul care se încheie! 2022 m-a pus însă pe pilot automat, am funcționat cumva din inerție, n-am arătat, nu m-am plâns, nu m-am dat cu c**** de pământ pentru că așa am promis în luna mai. Ce nu se vede nu înseamnă că nu există.

De departe cel mai greu an din viața mea, scenariul la care nici nu aveam forța să mă gândesc vreodată și totuși am reușit sa găsesc o cale să fac ce iubesc… probabil asta m-a făcut să și zâmbesc, familia, prietenii și faptul ca m-am întâlnit cu voi, datorită proiectului Dj Project care nu întâmplător a apărut când eram cu mama în spital!

M-am intalnit cu oameni zâmbitori și fericiți să mă vadă, am cântat și am scos tot ce era de scos din mine pe scenă. Pozele astea sunt făcute într-o seara cu cantare din vara trecută și sper să vă îndemne pe toți să găsiți puterea din voi, ea există și e imensă, faceți ce va place și ascultați universul! Vă mulțumesc!”, a scris Ana Baniciu pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)