Ana Baniciu şi-a oficalizat relaţia cu un mare „DA”. Cine este ginerele lui Mircea Baniciu

În septembrie 2021, în timpul unei frumoase vacanțe în Positano, Edy Kovacs a cerut-o în căsătorie pe Ana Baniciu. Au trecut doi ani, şi cei doi amorezi au ajuns şi la Starea civilă.

08 sept. 2023, 23:06

Ana Baniciu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Edy Kovacs, vineri, într-o zi de mare sărbătoare pentru creştini. Le-au fost alături cei mai dragi prieteni, dar și familiile, iar Raluka, cea mai buna prietenă a Anei. a și postat pe Instagram câteva momente cu tinerii căsătoriți, pe treptele Stării Civile.

Ana Baniciu, afectată grav de despărţirea părinţilor şi de moartea mamei ei. „A plecat atât de mândră și de fericită pentru mine”

La doi ani de când a fost cerută de soție, Ana Baniciu s-a îmbrăcat în alb, într-o rochie mini și un sacou purtat pe umeri, și a spus marele Da.

Dragilor, azi ne-am luat ! Cu iubire si respect ne-am promis sa ramanem unul langa altul pana la final!„, a scris Ana Baniciu pe facebook.

„Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare! Pe partea de organizare am primit ajutor din partea unor oameni foarte pricepuți. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar mai e și timp! O să iasă super!”, a declarat Ana Baniciu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

 

Un moment amuzant a fost surprins de Raluka. Pe treptele de la Starea Civilă, chiar când să treacă pe sub cununa de flori formată de apropiați, Anei i-a intrat o boabă de orez în gură, aruncat către miri de cei dragi lor, și a ratat sărutul cu proaspătul ei soț.

Despre nunta de care s-a ocupat în detaliu, Ana spunea, zilele trecute: „Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”.

Ana Baniciu, despre momentele cumplite prin care a trecut după ce și-a pierdut mama. Decizia fatală care a marcat-o: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”

Cine este Edy Kovacs, soțul Anei Baniciu

Soțul Anei Baniciu este DJ și nu este străin de lumea mondenă. A avut relații cu mai multe vedete, printre care Daniela Crudu, Marinela Avădani ori Calina Roman, nepoata lui Petre Roman.

”Nici nu stiu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!”, a scris Ana Baniciu pe contul de Instagram, în dreptul a două fotografii în care apare în brațele lui Edy, în momentul în care și-a făcut publică relația, chiar în Ajunul Crăciunului din 2020.

Părinţii lui Eduard sunt proprietarii mai multor restaurante din Oradea. Mai mult, aceştia au şi un complex de lux în Bucureşti, iar pe litoral, la Eforie Nord, deţin un restaurant cu autoservire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

Mircea Baniciu o va conduce la altar

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru.

Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțin, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”, a mărturisit Ana Baniciu, la o emisiune TV.