Ana Birchall: Autorităţile din Madagascar au admis cererea de extrădare a lui Radu Mazăre

Publicat: Marţi, 14 Mai 2019 17:16 // Actualizat: Marţi, 14 Mai 2019 19:20 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat marţi că autorităţile din Madagascar au admis cererea de extrădare a lui Radu Mazăre. Poliţia va pleca să-l aducă în ţară pe fostul primar al Constanţei. 

"Procedura de extrădare a lui Ştefan Radu Mazăre a fost admisă de către autorităţile din Madagascar. Din acest moment, sunt puse în aplicare, în regim de urgenţă, dispoziţiile privind preluarea din Republica Madagascar a lui Ştefan Radu Mazăre, sub escortă de către autorităţile competente din România", a anunţat, marţi seară, ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall.

Potrivit acesteia, "Ministerul Justiţiei din România şi-a îndeplinit atribuţiile şi responsabilităţile legale cu responsabilitate şi profesionalism".

"Suntem în continuare în contact cu autorităţile din Madagascar. Vreau să mulţumesc tuturor autorităţilor din România şi Madagascar pentru excelenta colaboarare", a mai spus Ana Birchall.

Aceasta le-a transmis mulţumiri şi angajaţilor Ministerului Justiţiei "pentru acest adevărat maraton din ultimele zile".

Ministrul Justiţiei din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat, pentru L'Express de Madagascar, că Radu Mazăre va fi extrădat în România. Potrivit publicaţiei din Madagascar, Radu Mazăre, aflat în a şaptea zi de arest într-o secţie de poliţie din Anosy, a fost informat că urmează să fie extrădat.

Radu Mazăre este urmărit internaţional şi are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedări ilegale de plajele în Constanţa.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Radu Mazăre Radu Mazare extradat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mai 19:29
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Ei ,vine in tara!Se rasfata venind la anul am auzit pe Antena 3.
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H