Ana-Maria Barnoschi este în culmea fericirii lângă noul iubit: „Mă face să zâmbesc. Pot spune că mi-am găsit jumătatea”

Ana-Maria Barnoschi, co-prezentatoarea de la Roata Norocului, trece printr-o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental. Aceasta și-a găsit jumătatea în persoana unui tânăr afacerist.

01 dec. 2021, 08:43

Ana-Maria Barnoschi, co-prezentatoarea de la Roata Norocului, este în culmea fericirii deoarece traversează o perioadă extrem de armonioasă din punct de vedere sentimental.

Vedeta de la Kanal-D și-a găsit jumătatea în persoana unui tânăr afacerist. Ana- Maria Barnoschi a vorbit în cadrul unui interviu pentru Ciao.ro despre viața personală, dar și despre parcursul ei profesional.

Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea. Instanța a decis confiscarea unui pistol

Prezentatoarea a dezvăluit cum a ajuns să lucreze la Kanal D și cum a influențat-o emisiunea pe care a prezentat-o, Roata Norocului.

„Am ajuns să lucrez la Kanal D prin metoda “clasică”, adică m-am prezentat la un casting, după care am fost la un interviu, iar după o perioadă am fost sunată și mi s-a spus că am luat castingul și că urmează să fiu angajată la Kanal D.  Au fost foarte multe momente emoționante, și mă refer în special la cazurile sociale pe care le avem în emisiune. În fiecare ediție a emisiunii participă vedete care învârt “Roata Norocului” pentru oameni care chiar au nevoie de ajutor, de mobilizarea noastră.” a relatat vedeta Kanal D.

Iubitul meu este o persoană foarte jovială, glumeață, mă face foarte mult să zâmbesc; faptul că a încercat de fiecare dată să îmi acorde timpul și atenția lui contează foarte mult într-o relație. În plus, contează enorm pentru mine faptul că este sincer.

Ana-Maria Barnoschi: „După ce mă va cere și veți vedea inelul de logodnă”

Ana-Maria Barnoschi a vorbit despre viața sentimentală și susține că, deși nu poate fi vorba de o nuntă în viitorul apropiat, persoana din viața ei este una alături de care se vede pentru o perioadă lungă de timp.

Florin Ristei, la momentul adevărului cu Speak. A spus tot despre ce face iubita sa pentru bani: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata”

„Și da, în momentul de față pot spune că mi-am găsit jumătatea. Cât despre logodnă/măritiș, nu, să nu vă așteptați că mă mărit pentru că nu “m-a cerut”.  După ce mă va cere și veți vedea inelul de logodnă pe degetul meu, atunci am să vă anunț și am să vă spun că m-a cerut, și voi dezvălui și când urmează să mă mărit.

Mămică nu mă văd în viitorul apropiat, dar nici în unul foarte îndepărtat. Acest lucru se va întâmpla când va vrea Dumnezeu. Deocamdată nu fac niciun anunț pentru că nu s-a întâmplat nimic de acest gen, momentan.”, a declarat Ana-Maria Barnoschi.