Ana Maria Ferentz a CÂŞTIGAT procesul cu Marcel Toader, dar este tot NEMULŢUMITĂ. Iată motivul

Ana Maria Ferentz este într-un război continuu cu fostul ei soţ, Marcel Toader. Deşi numai îi leagă nimic de foarte mulţi ani, foştii soţi cu fiecare ocazie pe care o au îşi adresează tot felul de injurii şi de acuzaţii. Ultimul scandal al celor doi a izbucnit acum un an. Pentru că Marcel Toader a avut o atitudine total nepotrivită faţă de fosta soţie, Ana Maria Ferentz l-a chemat în judecată pentru daune morale. Recent, s-a dat şi verdictul, verdict favorabil Anei Maria Ferentz.

RomaniaTV.net
06 feb. 2015, 14:13
Ana Maria Ferentz a CÂŞTIGAT procesul cu Marcel Toader, dar este tot NEMULŢUMITĂ. Iată motivul

Ultimul scandal între Marcel Toader şi Ana Maria Ferentz a izbucnit în urmă cu un an, când într-o emisiune TV, Ana Maria Ferentz a dezvăluit că fostul ei soţ are să-i dea peste 21.000 de euro, bani pe care acesta i-ar fi cheltuit pentru o pretinsă afacere.

Cum această declaraţie a început să fie pe primele pagini ale tabloidelor, Marcel Toader a ieşit la atac, însă nu cu probe, ci cu injurii la adresa fostei soţii. Pentru că se întrevedea o luptă care nu avea vreun rezultat plauzibil, cântăreaţa a decis să-l cheme pe fostul soţ în judecată pentru daune morale.

Citeşte şi  Marcel Toader o face praf pe Anamaria Ferenz: Femeile ca ea sunt numite de noi căpuşe

După mai multe termene de judecată, magistraţii au decis că Marcel Toader va trebui să îi plătească daune morale fostei soţii în valoare de 5.000 de lei, dar şi cheltuielile de judecată ce au o valoare de 2.100 de lei. Tot în această decizie, judecătorii au mai precizat că resping cererea Anei Maria Ferentz de publicare a deciziei în două cotidiane centrale, potrivit SpyNews. Decizia nu este definitivă.
 
Imediat după aflarea sentinţei, Ana Maria Ferentz a fost contactată telefonic de către cei de la SpyNews pentru a comenta decizia judecătorilor. Din păcate cântăreaţa nu a fost deloc încântată şi a declarat că: „Sunt nemulţumită. Ştiu că am câştigat, însă nu este corect ca cineva să te defăimeze public, iar instanţa să respingă să-şi ceară scuze în două publicaţii. Nu mă interesează banii, dar nu este corect ca cineva să te atace, să plătească doar 1.000 de euro şi să râdă în continuare. Zilele următoare voi ataca decizia magistraţilor.”

Înainte de ultimul termen de judecată, Ana Maria Ferentz era foarte sigură de faptul că va câştiga întotalitate procesul şi a dorit să precizeze presei că:

„Probele sunt prea elocvente ca să mai am de zis ceva. Este înregistrat. Totul este pe masa judecătorilor. Când scoţi ceva pe gură în faţa unui public larg la TV, atunci nu ai cum să mai retragi ce ai spus. Toate sunt acolo. Sper să se facă dreptate şi sper ca în ziua de astăzi fiecare să aibă grijă ce afirmă. Dacă nu, plăteşti pentru afirmaţiile tale”.

Marcel Toader, căsătorie în direct. Omul de afaceri a evitat să facă jurăminte. „Eu nu-i jur nimic…” FOTO

De asemenea, nici Marcel Toader nu s-a lăsat mai prejos şi i-a oferit o replică fostei soţii:

„Femeia asta are 38 de ani şi singura ei relaţie sunt eu. Singura relaţie cunoscută, singurul bărbat care i-a pus cununia pe cap, sunt eu. Pot spune că a recunoscut relaţia cu Truică, în timp ce soţia lui era însărcinată? Pot. Ea e veşnica amantă. Nimeni nu se va mai lipi vreodată de ea, peste zece ani se va uita singură în oglindă şi va vedea că în spatele ei nu e nimeni”.

Citeşte şi  Ana Maria Ferentz, ATAC la Marcel Toader: „Ia zece milioane la fiecare apariţie ca să aibă din ce să trăiască”