Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu vor fi concediate de la Antena Stars

Luna aceasta, nu a început deloc bine pentru asistentele "păcătoase", care au fost date afară din trustul Antena Stars, deoarece emisunea pe care o moderau nu mai face audienţă.

RomaniaTV.net
05 dec. 2014, 09:42
Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu vor fi concediate de la Antena Stars

Se pare că publicul s-a săturat de trăsnăile celor două asistente, Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, astfel că emisiunea celor două nu se mai „consumă”, iar şefii din trustul Intact au fost obligaţi să decidă cât mai repede ce se va întâmpla în acest caz.

Decizia conducerii trustului nu este deloc multumitoare pentru Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, deoarece cele două nu-şi vor mai modera emisiunea, scriu cei de la WOWBiz.

Show-ul „Asistentele”, pe care cele două îl realizau la un post Tv monden, nu s-a ridicat la aşteptările directorilor trustului, iar acum cele două dive au primit multe zile libere. Deoarece contractul lor va înceta de la 1 ianuarie 2015, doar luna decembrie va fi una plină pentru cele două.

Această decizie se avea în vedere încă din vara acestui an, când a existat un moment în care cele două au fost pur şi simplu la un pas de a fi date afară. Însă atunci ca printr-o minune, Ana Mocanu şi Loredana Chivu au scapat, dar nu pentru prea mult timp.

Citeşte şi  Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu cer sume colosale pentru un dans de Revelion