Ana Maria Pantaze, câştigătoarea ultimului sezon „Românii au talent”, schimbare radicală de look

Ana Maria Pantaze a devenit cunoscută în urmă cu un an, când a câștigat "Românii au Talent". Croitoreasa care a impresionat juriul cu vocea sa a apelat la o schimbare de imagine şi este aproape de nerecunoscut, scrie viva.ro.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 14:56
Ana Maria Pantaze, câştigătoarea ultimului sezon „Românii au talent”, schimbare radicală de look

Ana Maria Pantaze a uimit o țară întreagă cu talentul ei. Cel mai mult l-a impresionat pe Mihai Petre, care, de altfel, i-a şi dat Golden Buzz-ul. 

Tânăra nu a renunțat la pasiunea ei pentru muzică, iar până la debutul pandemiei de coronavirus îşi desfăşura activitatea artistică într-un club de karaoke. Mai mult, Ana Maria urmează să-și lanseze prima piesă, după cum a anunțat pe rețelele de socializare.

 
„Dragilor, așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată si entuziasmată! Mai este putin si o voi încărca pe canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape!”, a scris Ana Maria Pantaze pe Facebook.
 
Citeşte şi Ana Maria Pantaze, CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2019. Povestea Cenuşăresei de la Pro TV

În copilărie, Ana Maria a fost sfătuită de părinți să-şi urmeze visul de a deveni artistă şi să se orienteze către balet și dansuri clasice. Din păcate, costurile mari, pe care nu avea cum să le susţină, au determinat-o să renunțe la acest drum. Şansa i-a surâs, însă, odată cu participarea la emisiunea „Românii au talent”.