Ana Maria Pătru: Lucian Onea m-a hărţuit sexual. Erau doar nişte şobolani, nenoroceau oameni

Publicat: Duminică, 19 Ianuarie 2020 23:37 // Actualizat: Duminică, 19 Ianuarie 2020 23:37 // Sursa: romaniatv.net

Ana Maria Pătru, fostă șefă AEP, a făcut afirmații uluitoare despre ancheta care a vizat-o și despre procurori, după ce a fost achitată în instanţă.

"Sediul lor parcă îi reprezenta, parcă era o văgăună în care erau niște șobolani însetați să sugă sânge, să omoare oameni, să le distrugă familiile. Imaginea mea despre acei indivizi este că sunt doar niște șobolani. Nu vă spun acum că am fost achitată, asta am simțit întotdeauna. Nu mi s-a întâmplat numai mie, s-a întâmplat la foarte mulți oameni. S-a făcut multă vâlvă pe Portocală. Nu, acolo toți erau la fel, după chipul și asemănarea lui Onea, toți făceau aceleași lucruri. Rețineau oameni și-i nenoroceau. Acesta este sentimentul meu care m-a marcat foarte mult și probabil mă va urmări toată viața" a spus Ana Maria Pătru, fostă șefă AEP, achitată, despre procurorul Lucian Onea de la DNA Ploiești, la A3.

Fosta şefă AEP Ana Maria Pătru, achitată în dosarul de corupţie 

Fosta șefă AEP a mai spus că nu poate dezvălui, în totalitate, "lucrurile mizerabile" petrecute în DNA Ploiești, mărturisind că e convinsă că marea majoritate a dosarelor sunt false, cu denunțători falși. Ana Maria Pătru a spus că băiatul său se îmbolnăvise, după șocul pe care l-a avut din ziua în care, la ora 6 dimineața, au intrat în casă "șase din șobolanii de la DNA Ploiești", dar și după ce a fost lăsat doar de două ori să-și vadă mama în arest și a fost ținut în frig la -25 de grade.

Despre motivele pentru care consideră că a fost arestată, Ana Maria Pătru a spus că a intrat într-un război politic care nu era al său și pe care nu l-a conștientizat, dar și că "acest individ (Lucian Onea n.r.) era un obsedat de mine ca persoană, dar mai avea o obsesie: își dorea foarte mult să distrugă vieți, să aresteze oameni, dar nu pe oricine, ci șefi de instituții, judecători, oameni politici. (...) Avea impresia că o să ajungă procuror șef în locul doamnei Kovesi. (...) Onea mă urmărea cu șase luni înainte, neoficial. Oficial, am avut mandat de doar trei zile. A dezvoltat o obsesie personală față de mine." Întrebată dacă a fost hărțuită sexual, răspunsul a fost "da".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
AEP ana maria patru dna DNA Ploieşti Lucian Onea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H