Ana Maria Popescu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce s-a întâmplat cu marea campioană după imunizare

Ana Maria Popescu s-a vaccinat, luni dimineaţă, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino". Spadasina nu a avut nici o reacţie după imunizare.

08 mart. 2021, 11:51
Ana Maria Popescu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce s-a întâmplat cu marea campioană după imunizare

Ana Maria Popescu s-a vaccinat împotriva Covid-19, luni dimineaţă, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Spadasina nu a avut nici o reacţie după imunizare.

Ana Maria Popescu s-a vaccinat împotriva Covid-19

„De 8 Martie, Ana Maria Popescu s-a vaccinat! Cea mai bună spadasină din lume s-a lăsat atinsă de vârful acului la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Ana Maria Popescu nu a avut ”reacţie” pentru că s-a vaccinat în această dimineaţă împotriva virusului COVID – 19. Stângace pe planşă, Ana şi-a oferit mâna dreaptă asistentelor, ca să să nu rateze antrenamentul de azi! Spor, sănătate şi succes, Ana!”, a anunţat Federaţia Română de Scrimă.

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid. „Sunt mai în siguranță după acest vaccin” FOTO

Ana Maria Popescu va participa luna aceasta, între 17-21 martie, la Kazan, la Cupa Mondială care va închide clasamentul FIE şi se va putea bucura de statutul oficial de calificată la JO Tokyo.

Adrian Mutu s-a vaccinat antiCovid-19. Campanie de vaccinare demarată de FRF

Ana Maria Popescu a câştigat pentru a patra oară în carieră Cupa Mondială la spadă, în sezonul 2019-2020, după ce a mai triumfat de trei ori în această competiţie, în 2007-2008, 2008-2009 şi 2012-2013. Cu aceste patru titluri, Ana Maria Popescu devine cea mai titrată spadasină din istoria Cupei Mondiale, depăşindu-le pe Laura Flessel (Franţa) şi pe Emese Szasz-Kovacs (Ungaria), ambele cu cîte trei victorii.