Ana Maria Prodan, gest extrem făcut de frica arabilor. Vezi la ce a trebuit să renunţe FOTO

Anamaria Prodan se va muta peste câteva săptămâni în Arabia Saudită, acolo unde Laurenţiu Reghecampf va antrena echipa Al Hilal. Potrivit click.ro, Anamaria Prodan a făcut câteva schimbări radicale pentru acest drum şi a început cu tatuajele.

02 iul. 2014, 07:09

Ana Maria Prodan pleacă peste două luni în Arabia Saudită, acolo unde Laurenţiu Reghecampf o va prelua pe Al Hilal şi a început deja să se documenteze cu privire la obiceiurile locului.

Click! a aflat că Ana Maria Prodan a fost nevoită să facă şi o schimbare ceva mai dureroasă: şi-a modificat tatuajul de pe braţul drept, care reprezenta «Steaua lui David», transformându-l într-un soare. Aceasta a făcut schimbarea în urmă cu o lună din cauza rigorilor din Arabia Saudită, rivalitatea dintre evrei şi musulmani fiind una cunoscută.

Citeşte şi Avertisment DUR pentru ANAMARIA PRODAN. Cât va rezista în ARABIA SAUDITĂ

Ana avea tatuat simbolul evreiesc «Steaua lui David» pe mână şi a mers la un salon de tatuaje din Bucureşti, pentru a i se face un altul peste acesta. Din păcate, salonul unde s-a petrecut acţiunea nu şi-a dorit publicitate, astfel că Prodanca s-a prezentat fără camerele de luat vederi de la reality-show-ul pe care îl are la Euforia tv. Acest episod nu se va vedea în toamnă pe micile ecrane la tv„, a povestit un apropiat al impresarei pentru sursa citată.

Citeşte şi ANA MARIA PRODAN a primit un CADOU MAI TARE decât cel făcut de şeicii de la Al-Hillal lui Laurenţiu Reghecampf