Ana Maria, tânăra care s-a stins la 19 ani din cauza neglijenţei medicilor, înmormântată! Mama sa nu s-a dezlipit de sicriu

A fost o zi cumplită pentru familia Anei Maria, tânăra de 19 ani din Brăila care s-a stins la scurt timp după ce a născut o fetiță, din cauza neglijenţei medicilor. Astăzi, zeci de oameni au condus-o pe fată pe ultimul drum, iar părinții sunt împietriți de durere.

07 nov. 2019, 15:58
Ana Maria, tânăra care s-a stins la 19 ani din cauza neglijenţei medicilor, înmormântată! Mama sa nu s-a dezlipit de sicriu

Clipe teribile la Brăila, acolo unde Ana Maria, o tânără cu tot viitorul înainte, proaspătă mămică, a fost înmormântată. Apropiaţii sunt în stare de şoc şi nu pot accepta faptul că nu o vor mai vedea niciodată pe Ana Maria. Mama fetei nu s-a dezlipit nici o secundă de sicriu, a țipat, a jelit și și-a implorat fiica să se trezească, scrie spynews.ro.

„Când m-au chemat să semnez certificatul de deces îmi tremura mâna! Pâi cum, ea trebuia să îl semneze pe al meu, nu eu pe al ei. Iubita mea, scoală-te, nu pleca, fata mea! Mi-ai rupt sufletul, aoleu. De ce, Doamne? Cu ce am greșit? Unde pleacă fata mea? Pleacă și nu o să o mai văd niciodată. Vreau să mor în momentul ăsta, nu mai pot. Nu o să pot să trăiesc fără ea”, își strigă durerea mama Anei Maria.

Tânăra de 19 ani s-a stins din viață la doar câteva zile după ce a devenit mămică pentru prima dată din cauza unei erori medicale.

Primele semne că ceva este în neregulă au venit la câteva zile după ce a născut. Fata a început să se simtă rău și într-un final, după mari insitențe, a fost internată, dar a murit la scurt timp.  Inițial, medicii au suspectat-o pe tânără de meningită, însă în urma necropsie, cerută de familie, s-a aflat că a făcut septicemie, din cauza unei bucăți de placentă uitată în corp.

Cutremurător! Ana Maria s-a stins la o lună după ce a născut, la numai 19 ani. Ce au descoperit medicii în corpul fetei