Ana Mocanu, despre viitorul iubit. Ce calităţi trebuie să aibă: „Să nu fie un bondar”

Ana Mocanu a vorbit despre cum ar trebui să fie viitorul iubit. Chiar dacă este o femeie curtată, nu există niciun bărbat care să îi atragă atenţia în mod special. Din această cauză, nu vrea să se grăbească, să facă o alegere, până nu simte în totalitate.

12 mai 2021, 10:38
Ana Mocanu, despre viitorul iubit. Ce calităţi trebuie să aibă: „Să nu fie un bondar”
Vedeta a dezvăluit cum trebuie să arate viitorul iubit

Ana Mocanu

, despre viitorul iubit. Vedeta a dezvăluit și cum trebuie să arate bărbatul care i-ar putea face inima să tresare. Câteva dintre calitățile principale pe care viitorul partener trebuie să le aibă constă în bunul simț și cu un simț al umorului bine dezvoltat.

Nu am nimic, oficial, neoficial. Sunt, într-adevăr, o femeie curtată, că na, dar să vedem care va fi norocosul. De moment nu mi-a atras nimeni atenția, în mod special. Nu este cineva în mod special, dar sunt o femeie curtată. Nu am un tipar anume. Îmi plac bărbații înalți, pentru că eu sunt minionă.

Citeşte şi: Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, despre îmbrânceala din club: „Avem un stil foarte ciudat”

Ana Mocanu, despre viitorul iubit

Contează, din punctul meu de vedere, să ne înțelegem bine, să existe chimie. Contează mult să fie un om cu foarte mult bun simț și cu simț al umorului, pentru că eu mă plictisesc destul de repede, trebuie să râd de el.

Am fost la un moment dat îndrăgostită de Maluma, dar mi-a trecut. Cu bărbiță așa, să fie drăguțel. Să fie chimie! Pentru mine nu au contat niciodată banii. Important este ca el să fie un bărbat independent și să aibă o stabilitate financiară și o dorință de muncă pentru el, nu pentru mine.

Să nu fie un bondar, să se trezească la 4 după-amiaza. Să aibă o meserie, să se ocupe cu ceva. Asta este o normalitate pentru fiecare dintre noi.”, a declarat Ana Mocanu la Antena Stars.