Ana Mocanu, declaraţii despre sarcină: „Un Dar de la Dumnezeu, o binecuvântare”

Ana Mocanu a făcut declaraţii despre sarcină, după ce s-a spus că ar aştepta un copil. După ce s-a despărţit de fostul iubit, vedeta nu a mai apărut cu niciun bărbat, dar, cu toate acestea, o imagine postată pe reţelele de socializare a ridicat multe semne de întrebare.

05 apr. 2021, 22:19
Ana Mocanu, declaraţii despre sarcină: „Un Dar de la Dumnezeu, o binecuvântare”
Ana Mocanu, declaraţii despre sarcină

Ana Mocanu, declaraţii despre sarcină. A negat toate zvonurile conform cărora ar aștepta un copil şi a ținut să precizeze că dacă ar fi deveni mămică pentru prima dată, nu ar ascunde.

Totodată, vedeta a mărturisit că nu a apărut în viața ei bărbatul cu care își dorește să își întemeieze o familie, astfel că va mai trece o perioadă până când va simţi că e momentul venirii pe lume a unui copil.

Citeşte şi: Ana Maria Mocanu, nevoită să îşi mintă părinţii, de ruşine că a fost bătută: „M-a sunat tata”

Ana Mocanu, declaraţii despre sarcină

M-aș fi bucurat enorm, pentru că mie îmi plac foarte mult copiii, dar din păcate nu este așa. Eu am pus o inimioară așa pentru că voiam să îi mulțumesc surorii mele pentru culoarea frumoasă pe care mi-a făcut-o la păr. Nu am pus-o ca să ascund ceva. Noi suntem trei fete și nu aș fi ascuns niciodata așa ceva, ar fi fost un Dar de la Dumnezeu, o binecuvântare. Îmi doresc doi, trei, nu unul.

Trebuie să am și cu cine să îi fac. Nu că nu aș avea. Dar copilul trebuie facut din dragoste, într-o căsnicie fericită. Cu siguranță eu îmi doresc un copil din iubire, nu că trebuie să îl fac că e momentul. Când o să vrea Dumnezeu.”, a spus Ana Mocanu pentru Antena Stars.

Ana Maria Mocanu, bătută şi înşelată de fostul iubit

Ana Maria Mocanu a şocat pe toată lumea cu declaraţiile sale, când a spus că a fost bătută şi înşelată de fostul iubit. Mai mult decât atât, a dezvăluit că bărbatul este însurat şi are şi copil. În urma acuzaţiilor, Rareş s-a justficat că vedeta ştia în ce situaţie se află şi a acceptat.

Fosta asistentă TV a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care relația lor nu mai funcţiona este faptul că a fost victima agresiunilor repetate din partea bărbatului, fiind nevoită, la un moment dat, să apeleze și la ajutorul oamenilor legii.

Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând.

Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte?

Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu.


loading...