Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia: „Asia Express m-a distrus psihic, am simțit că mor atunci”

Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia. În ultima vreme, influenceriţa a dispărut din atenția publicului, a preferat să ia pauză de la social media, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului, dar și sub influența anumitor substanțe interzise.

17 mai 2023, 21:10
Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia: „Asia Express m-a distrus psihic, am simțit că mor atunci”
Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia

Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia. Vedeta mărturiseşte că a consumat o bere în ziua respectivă şi este conștientă de gravitatea lucrurilor care se puteau întâmpla atunci. În același timp, spune că își asumă statutul de persoană publică și, implicit, toate oalele care i se sparg în cap.

Citeşte şi: Ana Morodan îi calcă pe urme Danei Budeanu. Influenceriţa, enervată la culme de apucăturile unor femei: „Asta n-o să înţeleg niciodată”

Așa este. Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog.

Eu nu mă droghez. Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere.

Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu?

Da, este corect. S-ar fi întâmplat ceva nașpa. Dat nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam.”, spune Ana Morodan, potrivit Fanatik.ro.

Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia

Contesa Digitală spune că această depresie severă vine după competiția Asia Express, când a fost pusă în fața unui episod extrem de negru și greu de gestionat de ea.

Toți avem traume! Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii.

N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez.

Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!”, a mai spus Ana Morodan.