Ana Morodan, desfiinţată de o realizatore de radio: „Faza cu alcoolul nu este o greşeală, este inconştienţă totală”

Ana Morodan, desfiinţată de o realizatore de radio. Influenceriţa a creat o adevărată controversă între internauţi, care s-au împărţit în două tabere. Una îi ia apărarea şi o compătimeşte, iar cealaltă o critică pentru ceea ce a făcut, dar şi pentru activitatea ei.

02 apr. 2023, 16:35
Ana Morodan, desfiinţată de o realizatore de radio: „Faza cu alcoolul nu este o greşeală, este inconştienţă totală”
Ana Morodan, desfiinţată de o realizatore de radio

Ana Morodan, desfiinţată de o realizatore de radio. Una dintre opiniile argumentate şi la obiect vine de la Ramona Dumitrescu, care lucrează la Virgin Radio. Blondina a condamnat-o pe Contesa digitală pentru ceea ce a făcut.

Ana Morodan, desfiinţată de o realizatore de radio

Ramona Dumitrescu a ținut să precizeze că Ana Morodan nu are prieteni adevărați, din moment ce au lăsat-o să urce la volan în stare de ebrietate.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Ana Morodan. Cum a fost sancţionată „Contesa digitală”, după ce a fost prinsă băută şi drogată la volan

Băi, am niște nervi, gen, nu caut cloud pe tema asta… Dar mi se pare ireal ceea ce se întâmplă! Vorbesc, bineînțeles, despre incidentul cu a noastră contesă digitală, în care femeia s-a urcat de două ori beată la volan. Ok, să zicem că are prezumția de nevinovăție pentru faza cu drogurile, pentru că a spus că ea e pe niște medicamente date de către un medic.

Dar… faza cu alcoolul? Ce facem cu ea? Asta nu este greșeală, nu poți să spui că ai greșit. Este inconștiență totală. Cât de greu îți era să iei un Uber? Nu înțeleg ce fel de prieteni are dacă au lăsat-o să se urce la volan în starea asta! Mă rog, trecând peste, ce mă enervează este faptul că toate influencerițele vieții au început să-i găsească scuze și o susțin pentru că e nevoie de empatie. 

Bro, da e nevoie de empatie, dar nu în cazuri de inconștiență! Cum ați fi fost voi empatici dacă în vreuna din mașinile pe care ea le-a accidentat s-ar fi aflat o persoană dragă vouă? Băi! Putea să se întâmple ceva grav! Sunt niște reacții de la niște oameni pe care îi respectam. Mi se pare incredibil!

Vezi, domnule, suferă de depresie și nu tot ceea ce se postează în mediul online este adevărat, pentru că oamenii sunt triști. De ce nu spui că ești trist? Eu am suferit de depresie, dar nu am pozat pe net într-o persoană fericită, care are o viață minunată.

Ce faci dacă minți poporul cu Instagramul? La fel! Cauzezi depresie în rândul persoanelor care sunt cumva invidioase. Pentru că, na, e un sentiment pe care nu-l poți controla, sunt invidioase pe fericirea ta”, a spus Ramona Dumitrescu despre cazul Ana Morodan, pe TikTok.

@thatramona20 #anamorodan #foryou ♬ sunet original – Ramona Dumitrescu