Ana Morodan îşi micşorează sânii: „Nu este o operaţie uşoară, dar nu am emoţii”

Ana Morodan îşi micşorează sânii. Vedeta s-a plâns în repetate rânduri de bustul generos cu care a fost înzestrată și de problemele de sănătate pe care le are din cauza acestora și, mai exact, dureri foarte mari de spate.

26 iun. 2022, 18:34
Ana Morodan îşi micşorează sânii: „Nu este o operaţie uşoară, dar nu am emoţii”
Ana Morodan îşi micşorează sânii

Ana Morodan îşi micşorează sânii. Contesa digitală și-a exprimat de mai multe ori public dorința de a face o operație de micșorare a bustului. Se pare că vedeta urmează să ajungă pe masa de operație.

Citeşte şi: Ana Morodan, cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor! „Nu mi-am imaginat că o filmare te consumă atât de mult”

Ana Morodan îşi micşorează sânii

Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape. Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!

Am sânii mari, au ajuns până la buric! Am o inteligență peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal”, a povestit Ana Morodan despre operația pe care o va avea curând, potivit Click.ro.

Ce spune despre intervenţiile estetice?

Ana Morodan a fost întrebată recent și despre părerea pe care o are despre operațiile estetice. Chiar dacă nu a apelat încă la ele, contesa nu exclude posibilitatea ca la un moment dat să se întâmple și acest lucru.

Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii.

Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie.

A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan.