Ana Morodan, revelație uriașa la 39 de ani: „Ne-au mințit ăștia că la 30 ne vine mintea la cap”

Ana Morodan și-a sărbătorit recent ziua de naștere și se pare că odată cu împlinirea vârstei de 39 de ani, „Contesa Digitală” a ajuns să vadă viața cu alți ochi. Ce revelație a avut influencerița la aproape 40 de ani.

21 ian. 2024, 13:30
Ana Morodan, revelație uriașa la 39 de ani: „Ne-au mințit ăștia că la 30 ne vine mintea la cap”
Ana Morodan, revelație uriașa la 39 de ani: „Ne-au mințit ăștia că la 30 ne vine mintea la cap”

Ana Morodan a sărbătorit recent cea de-a 39-a aniversare. Cunoscută și sub numele de „Contesa Digitală”, influencerița a trecut prin anumite provocări în ultima perioadă, iar acum a transmis vineri un mesaj către fanii și urmăritorii săi, abordând subiecte precum maturitatea, detașarea și încrederea.

Citește și: Ana Morodan, ședință foto în cimitir! ”Am venit să îmi îngrop trecutul”. Cum au reacționat fanii vedetei: ”Sunteți un pic cam sinistră, dragă doamnă”

„Dragi toți, așa cum v-am promis acum mai bine de 10 ani, mi-am trăit și îmi trăiesc viața cu voi, de la copilul rebel, la tânăra femeie care și-a dorit să demonstreze celor din jur că poate fi un om de business capabil, la extravaganțe care pe mulți v-au făcut să ridicați o sprânceană crezând că e imposibil ca cineva să aibă curaj să trăiască atât de liber și diferit”, așa își începe celebra influenceriță mesajul postat vineri pe Facebook.

După un 2023 în care a părut mai vulnerabilă și demoralizată, având în vedere că în luna martie a fost surprinsă conducând sub influența substanțelor interzise, și în care a ajuns la concluzia că nu se mai simte confortabil în propria piele, Ana Morodan pare, la vârsta de 39 de ani, mult mai calmă și liniștită.

„De la deschideri de drumuri pentru o nouă industrie și până la neputința de a coopera cu drame personale, viața mea a stat și va sta mereu ca un far pentru cei care caută vise mai mari și mai frumoase, pentru curajoșii care se ridică de jos și pentru cei care cu umor vor căuta mereu căi să meargă înainte cu inima. Cheers to building the future. Cu ochi senini, cu lecții învățate, cu maturitatea detașării și lumina încrederii că we build our own reality. Welcome 39, te-am așteptat ca și când, că ne-au mințit ăștia că la 30 ne vine mintea la cap, era spre 40′ de fapt. Ana Morodan, Legend of Personal Triumph”, și-a încheiat influencerița mesajul.

Citește și: Ana Morodan a scăpat de probleme și a fugit peste mări și țări! Câți bani a cheltuit imfluencerița ca să se distreze în vacanța luxoasă