Ana Morodan revine pe sticlă, după ce a fost prinsă în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis: „Emisiunea o să intre pe post în iulie”

Ana Morodan a anunțat că se întoarce în televiziune, după ce a fost implicată într-un scandal de proporții la sfârșitul lunii martie.

19 mai 2023, 22:29
Ana Morodan revine pe sticlă, după ce a fost prinsă în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis: „Emisiunea o să intre pe post în iulie”
Ana Morodan revine pe sticlă!

Ana Morodan revine pe micile ecrane, după ce la sfârșitul lunii martie a fost implicată într-un scandal de proporții. Vedeta a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea fără permis și se afla sub influența alcoolului. Contesa Digitală a fost reținută și s-a ales cu trei dosare penale.

Aceasta prezenta emisiunea „Reală”, de la Antena Stars, care nu a mai fost difuzată în ultimele săptămâni, iar acum vedeta a dezvăluit că se întoarce pe sticlă. Ana Morodan va apărea pe micile ecrane vara aceasta, după ce au reînceput filmările pentru reality-show-ului.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toți de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror și toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând și distrându-mă. 

Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat și noi, uite, în tot răul e și un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Și-a pus amprenta și oboseala. Căci să fii în fața camerei atâtea ore nu e atât de ușor, cel puțin pentru mine”, a declarat Ana Morodan pentru fanatik.ro.

Citește și: Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia: „Asia Express m-a distrus psihic, am simțit că mor atunci”

Emisiunea va intra pe post în luna iulie, iar vedeta este foarte fericită că va reveni în atenția telespectatorilor.

„Am prins un avans și noi filmăm în continuare pentru emisiune. Emisiunea o să între pe post în iulie. Vom continua până anul viitor. Eu îți spun ce am vorbit cu producătorii. Pot să spun inclusiv că ieri am filmat”, a mai spus aceasta.

Citește și: Ana Morodan îi calcă pe urme Danei Budeanu. Influenceriţa, enervată la culme de apucăturile unor femei: „Asta n-o să înţeleg niciodată”

După tot scandalul în care a fost implicată, vedeta spune că își dorește să locuiască o vreme la țară.

„Sincer, sincer, nu sunt în punctul în care să mă iau să mă duc, să fac bagaje, geamantane. Au venit niște prieteni din Vietnam acum. Mi-au zis să mă duc, că e superb. Nu cred că e ok pentru mine să mă iau să mă duc așa departe.

Probabil că dacă își fac treaba colegii cum trebuie, că noi suntem într-un update de Morodan Show, mi-ar plăcea, sper să și pot, să mă iau să mă duc să închiriez o casă la țară. Mi-ar plăcea să stau acolo vara asta. Să stau în natură. Bine, o casă, evident, cu internet ca să pot să comunic cu echipa mea”, a mai spus Ana Morodan.