Culiță Sterp a făcut anunțul. Cântărețul a surprins pe toată lumea: „M-am angajat, gata!”

Culiță Sterp a făcut anunțul. Cântărețul a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a provocat un accident rutier destul de grav. Din fericire, nu au existat victime, însă, artistul a fugit de la locul accidentului, ulterior dovedindu-se că era beat și drogat.

28 nov. 2022, 23:32
Culiță Sterp a făcut anunțul. Cântărețul a surprins pe toată lumea: „M-am angajat, gata!”

Culiță Sterp a făcut anunțul. Artistul se află sub control judiciar timp de 60 de zile, iar judecătorii i-au respins cererea de a pleca în străinătate să își onoreze cântările. Însă, artistul nu se lasă, și filmează la videoclipul celei mai noi piese, care va aparea fix pe 1 Decembrie, de ziua României.

Culiță Sterp a făcut anunțul

Culiță Sterp a postat pe retele de socializare un filmuleț în care apare în salopetă de muncitor, într-un depozit de materiale de construcții.  „M-am angajat, gata!„, este mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Am un anunț de făcut pentru voi, n-o să vorbesc foarte mult pentru că sunt oameni care mă judeca indiferent ce-aș face și orice aș zice.  După cum știți, mi s-a impus măsură controlului judiciar și anume de a nu parași tara pentru o perioada de timp.

Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmplă pentru că nu pot fi lângă oamenii care mă asculta din străinătate, de fanii noștri, așa că n-o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate, adică cel din Belgia, Anglia, Irlanda și Germania, dar vă promit că atunci când se rezolva problemele, o să fim pe scena și o să fim alaturi de voi, până atunci ne vedem la noi în tara, în Romania„, a spus artistul, după ce a primit interdicție să părăsească țara.

Citește și: Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” VIDEO

Culiță Sterp a răbufnit pe rețelele de socializare

Manelistul se dclară foarte dezamăgit de cei care l-au crtiticat în ultimul timp. ,,Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi.Abia așteaptă să te vadă la un necaz, să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, ci să-și dea un picior să te duci și mai jos. Când faci 100, 1000 de fapte bune, și numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea bune și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că e din firea omului rău.  Știți care e defectul oamenilor buni?

Că se așteaptă ca și ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că văd că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală. Unde ați fost ăștia care tot comentați de rău, și presa care mă denigrează oarecum, unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune?

Când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri, când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă, unde ați fost? Că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi.”, a spus Culiță pe rețeaua de socializare.