Ana Muntean i-a lăsat un mesaj iubitei lui Ciprian Marica pe Instagram. Cum a reacţionat Ioana Marcu FOTO

Ana Muntean şi Ioana Marcu, amanta şi, respectiv, iubita lui Ciprian Marica, se cunosc şi chiar erau bune prietene până la scandalul sexual care a şocat pe toată lumea.

30 apr. 2020, 15:34
Ana Muntean i-a lăsat un mesaj iubitei lui Ciprian Marica pe Instagram. Cum a reacţionat Ioana Marcu FOTO

Ioana Marcu a postat pe Instagram, în Ajunul Crăciunului din 2018, o imagine la care doar prietenii ei virtuali au avut acces. Printre cei care i-au lăsat un comentariu se numără și Ana Muntean, care a urat „Sărbători fericite” cuplului Ioana Marcu – Ciprian Marica, mesaj urmat de două trei emoticoane: primele două reprezintă pupici virtuali, iar ultimul, o îmbrățișare!

Ciprian Marica, rege pe YouTube. Câţi oameni au văzut cum şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten VIDEO

Iubita fostului fotbalist nu i-a răspuns Anei Muntean, ci unei alte prietene care poartă același nume ca al amantei lui Ciprian Marica.

„Vă pupăm, Crăciun Fericit” este comentariul lăsat de Ioana Marcu.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Ioana Marcu a terminat Facultatea de Medicină ân 2018. În ziua ceremoniei de absolvire, Ciprian Marica a felicitat-o pe contul său de Instagram: „Doctor Marcu Ioana! Foarte bine, iub. Sunt mândru de tine!”.