Ciprian Marica, rege pe YouTube. Câţi oameni au văzut cum şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten VIDEO

Liviu Alexa, de la Ziar de Cluj, a dat o lovitura de presa cu impact national. Inregistrarea amantlacului dintre Ciprian Marica si Ana Muntean a fost accesata pe canalul de Youtube al publicatiei de peste un milion de romani.

30 apr. 2020, 13:22
Ciprian Marica, rege pe YouTube. Câţi oameni au văzut cum şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten VIDEO

Liviu Alexa a comentat evenimantul la România TV.

„Este un fapt care se întâmplă, pe mine mă bucură, mai ales ca ziarist local, că video-ul de pe YouTube a avut peste un milion de vizualizari. Se dovedeşte că românii vor presa mondena. Cât priveşte legătura celor doi, asta este, au fost prinşi, e treaba lor ce vor explica partenerilor oficiali dacă nu cumva au şi făcut-o”, a spus Liviu Alexa la România TV.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel hotel din Cluj-Npoca, în compania Anei Munteanu, nimeni alta decât nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz. Cel care i-a și prins în flagrant este chiar soțul femeii. Acesta a și filmat momentul în care fostul fotbalist a ieșit la ușa camerei, purtând doar un prosop. De asemenea, fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Jr, dar și cu Ana Muntean, de mai multă vreme, fiind prieteni de familie și având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia.

Ciprian Marica are o relație de dragoste cu Ioana Marcu. Cei doi au împreună doi băieți, dar nu sunt căsătoriți.