Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret. Cum arată actrița în rochie de mireasă: „Cuvintele mi-au rămas mici”

Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret. Cei doi au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile, iar imediat au plecat din București. Ambii sunt actori, se cunosc de mai multă vreme, însă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an și acum au avut parte ce cel mai frumos și emoționat moment.

30 mai 2023, 22:59
Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret. Cum arată actrița în rochie de mireasă: „Cuvintele mi-au rămas mici”
Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret

Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret. Cei doi au avut parte de o ceremonie discretă, iar alături le-au fost apropiații. Actrița a purtat o rochie superbă semnată Ana Radu și a avut un buchet de trandafiri multicolori. Și, dacă în general proaspeții însurăței aleg să petreacă imediat după cununie, sora Monicăi Odagiu celebrează prin muncă.

Citește și: Drama care le-a dat toată viața peste cap surorilor Odagiu. Ana și Monica au ajuns pe culmile succesului datorită lui: „Toată răbdarea, toleranța, așezarea parcă mi le-a lăsat mie”

Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret

Cântăreața și actualul partener, Conrad Mericoffer, au fost prieteni mulți ani. În vara anului trecut, cei doi s-au văzut cu alți ochi și au dat o șansă poveștii lor de iubire, care, se pare că a avut un final fericit.

Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA„, este mesajul scris de Ana Odagiu, pe pagina sa de Facebook.

Cine este Conrad Mericoffer, proaspătul soț al actriței

Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, a fost căsătorit timp de șapte ani cu actrița Victoria Răileanu, cea cu care de altfel are și un băiețel. În anul 2020, aceștia au divorțat în mare secret și au hotărât să meargă în viață pe drumuri diferite.

Cu toate că s-au separat, cei doi au rămas foarte buni prieteni și împreună au mare grijă de creșterea și educația fiului lor. Niciunul dintre cei doi foști soți nu au primit custodie exclusivă după divorț, astfel că băiețelul pe care îl au împreună stă atât cu el, cât și cu ea, perioada fiind împărțită egal, așa că niciunul nu are nimic de obiectat și lucrurile decurg normal și în armonie.