Ana Porgras e „fiartă” la Survivor All Stars, după ce s-a aflat că Zanni și Duli sunt mai mult decât prieteni: „Nu mă gândeam la ceva serios, mai ales din partea lui”

Zanni și Alexandra Duli au reușit să o enerveze la culme pe Ana Porgras la Survivor All Stars 2024. Faimoasa și-a ieșit din fire.

17 apr. 2024, 18:03
Ana Porgras e „fiartă” la Survivor All Stars, după ce s-a aflat că Zanni și Duli sunt mai mult decât prieteni: „Nu mă gândeam la ceva serios, mai ales din partea lui”
Zanni s-a îndrăgostit la Survivor All Stars, lucru care a enervat-o pe Ana Porgras

Alexandra Duli și Zanni s-au dat de gol. Idila dintre cei doi nu a început la Survivor All Stars, așa cum credea toată lumea. Se pare cî aceștia ascund o poveste mai veche.

Petrecerea de unificare a luat-o prin suprindere pe Ana Porgras, pentru că s-a întâmplat lucrul de care se temea. Zanni a ajuns mai aproape de Duli, pentru care a mărturisit că are sentimente.

După ce a încercat să le apropie, tot el a fost cel care le-a dezbinat. Scânteile au fost observate și de ceilalți concurenți, care s-au întrebat cine va sta mai mult cu Zanni de acum.

„Sunt curios cine îți va spăla hainele”, a întrebat Andrei Ciobanu. Iar Ana Porgras, teritorială, a vrut să o anunțe pe Alexandra Duli că Zanni este al ei. „Opriți-vă! Eu am declarat în momentul în care am ajuns pe această insulă voi avea grijă de Zannidache. Eu îi voi spăla tot. Ca o metaforă, nu mă apuc acum să-i spăl chiloții lui Zanni.

Cred că e matur și destul de mare. A zis Duli că în momentul în care mă voi plictisi, o să intervină cu ea. Nu cred că o să fie cazul. Nu cred că o să fie cazul să mă plictisesc și să-i spăl chiloții, că o să intervină Duli”, a spus Faimoasa.

Citește și: Eliminare șocantă la Survivor All Stars. Ana Pal pleacă din competiție cu ochii în lacrimi. Câți bani a luat luptătoarea MMA pentru participare

Surpriza a venit pentru Porgras în momentul în care Daniel Pavel a anunțat că masa se ia în perechi de câte doi, iar Zanni a invitat-o alături de el pe Alexandra Duli, ceea ce a numulțumit-o complet pe Faimoasă.

Ea a ales să stea cu Ștefania Stănilă, iar în momentul în care Zanni s-a apropiat de ea și a sugerat că era mai bine să numească un Războinic, i-a spus acestuia să plece.

Du-te, de aici, te rog. A venit la mine la masă și mi-a zis, ‘Ce cauți cu o Faimoasă la masă? Trebuia să fii cu un Războinic’. N-am înțeles afirmația asta a lui”, a reacționat Ana Porgras.

Reacția nu a fost pe placul lui Zanni, care a luat-o la o discuție pe Ștefania și a avertizat-o să aibă grijă de Ana.

„Parcă nu mai era Ana Porgras, parcă era altceva. Ștefi, tu dacă-i vrei binele Anei Porgras, o stabilizezi puțin.

Eu i-am zis ei. ‘Nu face show-uri din astea. Că dacă faci, poate îți fac și eu show-uri’. E vizibil, lumea vede chestiile astea. Că o deranjează și că are și reacții. Deși, între noi doi, ea știe să nu aibă reacțiile astea. La un moment dat mai am și eu niște reacții… răspunsuri. Suntem la Survivor. De aceea am ales-o pe Duli la masă”, a declarat Zanni la Survivor România 2024.

În timp ce Zanni o sorbea din priviri pe Duli, Ana era cu ochii pe ei și parcă nici nu se bucura de preparatele delicioase de pe masă.

„Pare-se că nu-i este așa greu să aleagă între mine și Duli. S-a dus la masă cu Duli. Nu-i este greu absolut deloc”, a afirmat, vizibil iritată, Faimoasa.

Citește și: S-au încins spiritele pe Survivor All Stars. TJ Miles și Zanni, schimb dur de replici: „Nu e ușor de acceptat felul meu acidulat și drastic de exprimare”

De când se cunosc Zanni și Duli

Un detaliu pe care puțină lume îl știe este că idilia dintre Zanni și Duli nu a început la Survivor All Stars 2024, ci cu mult timp înainte.

„Am avut treabă cu ea în trecut. Ne-am cunoscut. Ne-am văzut. Duli nu mi-a făcut promisiuni. De aceea am ales să stau cu ea astăzi la masă.

(…) A venit o dată la mine după ce am băut alcool. Și pentru că nu mă înțelegeam cu ea și nu-mi plac genul ăsta de întâlniri, în care ne bem mințile și nu ne putem înțelege, crezând că e genul ăsta de femeie, am decis să nu mă mai văd cu ea. Acum, fiind o a doua ocazie în care ne revedem, chiar la masă, mai romantic decât ne-am văzut prima oară”, a povestit Zanni.

Ce l-a deranjat foarte tare pe Zanni și l-a făcut să dea un pas înapoi a fost faptul că, la un moment dat, atunci când Duli se afla în București, aceasta nu l-a căutat.

„Nu știam cum mi-am permis să-i scriu un mesaj a doua zi după ce am ajuns în România, decât în prima. Nici nu mă gândeam la ceva serios, mai ales din partea lui. M-am gândit să-i scriu prima lui, dar mi-a fost rușine. A doua zi când ți-am scris mi-ai spus ‘și’”, i-a explicat Alexandra.

„Dacă îți păsa, îmi spuneai ce erai în drum spre București. Dureros să-mi spui că nu te-ai gândit. Eram singurul din București cu care puteai face orice”, a răspuns Zanni.

„Nu orice. Am spus că erai singurul din București pe care puteam să-l contactez. Am stat la o prietenă. Jur. Persoana care era prietena mea era de aici. Nu știu dacă s-au rezolvat lucrurile din trecut.  Cred că am înțeles eu la ce a bătut el apropo. Poate am greșit eu unele chestii”, a concluzionat Alexandra Duli la petrecerea de unificare de la Survivor România 2024.

Zanni a recunoscut că s-a gândit la Ana Porgras cât timp stătea la masă cu Duli.

„Este cu ochii pe mine și deja s-a supărat. Mă doare sufletul pentru că țin la ea. Însă, lasă-mă puțin să mă duc. Suntem la Survivor, nu suntem acasă. Lasă-mă să aventurez.

(…) Este ceva între noi. În echipa mea am cea mai mare încredere în Ana Porgras, chiar dacă m-a dezamăgit în trecut. N-aș vrea să-i spun asta sau să-i scot ochii. Pentru că țin la ea și știu că ține la mine. Însă nu am știut niciodată dacă mă iubește cu adevărat sau dacă a fost o chestie competițională”.

Cu toate astea, Duli nu o consideră pe Ana o rivală: „Din punctul meu de vedere, nu există nicio rivalitate între mine și Ana Porgras. Eu știu ce am de oferit. Nu am niciun semn de oferit. Nu am niciun semn de oferit sau dubii între ce am eu să ofer ca o femeie”.