Eliminare șocantă la Survivor All Stars. Ana Pal pleacă din competiție cu ochii în lacrimi. Câți bani a luat luptătoarea MMA pentru participare

Show-ul Survivor All Stars reunește concurenți din sezoanele anterioare și este filmat în Republica Dominicană. O eliminare neașteptată a avut loc în ultimul episod, iar Ana Pal a fost cea care a plecat acasă.

17 apr. 2024, 10:18
Eliminare șocantă la Survivor All Stars. Ana Pal pleacă din competiție cu ochii în lacrimi. Câți bani a luat luptătoarea MMA pentru participare

În ultimul episod difuzat din Survivor, concurenții au luptat din greu să rămână în concurs, iar cea care a plecat acasă a fost Ana Pal. Fanii au urmărit cu sufletul la gură experiențele trăite de faimoși și războinici în cadrul emisiunii, iar momentul în care Ana Pal a părăsit competiția a generat numeroase reacții pe rețelele de socializare.

Ediția specială de unificare difuzată a arătat capacitățile concurenților de a se adapta la cele mai dificile situații și de a lupta fără limite. După toate eforturile depuse, concurențiii au ajuns în faza unificării, care a venit cu numeroase surprize pentru participanți, printre care și o cină.

Mai exact, concurenții au făcut echipe de câte două persoane și au împărțit masa de seară. Zanni a luat cina cu Alexandra Duli, iar Ana Porgrass a făcut echipă cu Ștefania Stănilă. După ce au luat cina, concurenții au fost invitați să ia parte la un joc mai puțin plăcut și au avut de ales pe cine trimit acasă. Faimoșii și războinicii nu se așteptau ca în ediția de unificare să existe un joc eliminatoriu, dar, au fost luați prin surprindere.

Citește și: Concurenții de la Survivor s-au întors revoltați în țară. Ce i-a nemulțumit pe participanți

Ana Pal a părăsit competiția. Câți bani a câștigat luptătoarea MMA pentru participarea la Survivor

,,Nu mai zic nimic, doar atât: plec acasă. Baftă, colegi!”, a spus Ana Pal, cu ochii în lacrimi, în momentul în care a fost eliminată din competiție. Plecarea ei a stârnit un val de reacții în mediul online, iar fanii revoltați au lăsat numeroase comentarii. ”Mizerabil, și-au bătut joc de ea, intenționat au pus traseul cu apa. Au dat afară cea mai buna fată!”, ”Strategie Pro TV. Se știa că Pal are probleme la apă și au trimis-o acasă forțat”, ”Ați greșit enorm, producția. Distrugeți suflete puternice pentru a proteja… pe cine!? Priviți-vă în oglindă și răspundeți-vă sincer: AȚI FOST CORECȚI?”, sunt doar câteva dintre replicile lăsate de utilizatori pe rețelele de socializare.

Ana Pal a intrat în competiție în episodul din 5 martie și a rezistat șase săptămâni. Luptătoarea MMA este remunerată cu 3.000 euro pe săptămână, deci a câștigat în total 18.000 de euro.

Citește și: Fosta iubită a lui Ristei și-a refăcut viața? În ce ipostază a apărut Naomi Hedman: „Iubire adevărată”