Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România: „Nu se văd multe lucruri la televizor”

Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România, după ce a părăsit competiţia. Deşi a fost foarte bună pe traseu, unele strategii nu au ieşit aşa cum au fost plănuite, iar sportiva a fosr eliminată din concurs, la câteva săptămâni după ce intrase.

13 mai 2021, 09:55
Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România: „Nu se văd multe lucruri la televizor”
Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România

Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România. Chiar dacă au existat foarte multe momente grele, bruneta povesteşte că a trăit şi lucruri frumoase în Republica Dominicană, alături de colegii ei. Celebritatea pe care a dobândit-o aproape peste noapte este o mare surpriză și pentru ea, însă Ana a rămas aceeași fată modestă din sala de gimnastică, pentru care faptele contează mai mult decât vorbele.

Citeşte şi: Ce job are acum Ana Porgras, după ce a renunţat gimnastică: „O fac de plăcere”

Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România

Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo.

Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin.

Ceea ce se întâmplă în această competiție este sută la sută adevărat. Senzația de foame ne însoțea permanent și da, am mai mâncat câte o banană găsită prin pădure… Nu am încercat să trișez, nici nu aveam cum…„,  a declarat Ana Porgras pentru Viva.ro.

Ce spune despre relaţia cu Zanni

Fosta gimnastă

explică motivul pentru care s-a crezut că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. „Sora mea a glumit, pentru că a văzut ce se vorbește pe rețelele sociale și în competiție. Colegii mei au afirmat asta pentru că noi dormeam împreună și aveam o comunicare foarte bună, nu am avut certuri. De altfel, eu nu m-am certat cu nimeni în „Survivor România. Dar oamenii sunt liberi să spună și să gândească ce doresc, le-am dat replica pe acest subiect ori de câte ori s-a deschis.

Am fost impresionată când i-am auzit povestea de viață. Mi-a arătat că nu sunt eu cea mai îndreptățită să mă plâng de ceva. El este super puternic, chiar dacă nu a avut nici măcar cât am avut eu. L-am apreciat pentru felul cum este, pentru că nu se plânge niciodată.

Cu siguranță, îl voi aștepta la aeroport când se va întoarce acasă. Sper să nu se întoarcă prea curând”, a declarat Ana Porgras.