Ce job are acum Ana Porgras, după ce a renunţat gimnastică: „O fac de plăcere”

Ce job are acum Ana Porgras, după ce a renunţat gimnastică. Fosta concurentă de la ”Survivor România” crede, cu tărie, că a făcut alegerea potrivită, pentru că îi face plăcere. După câțiva ani de relaxare, bruneta s-a simțit inutilă și a simțit să facă ceva.

12 apr. 2021, 14:26
Ce job are acum Ana Porgras, după ce a renunţat gimnastică: „O fac de plăcere”
Ana Porgras a renunţat gimnastică

Ce job are acum Ana Porgras.  Sportiva a făcut un curs de manichiură. Ulterior, s-a perfecționat și a ales să profeseze în acest domeniu.

Când eram în lotul de gimnastică, eram preocupată de unghii, aveam tot felul de ustensile. După ce am renunțat la gimnastică, câțiva ani nu am făcut nimic, mă distram și mă relaxam. Mi-am cumpărat un apartament, o mașină, aveam ce îmi trebuia, plus rentă viageră oferită sportivilor de performanță.

După câțiva ani, am început să mă simt inutilă, eram dezorientată, nu știam în ce direcție să o iau. Mă gândeam ce-mi place să fac. Am făcut un curs de manichiură, inițial pentru mine. Apoi am făcut un curs de perfecționare. Acum mă ocup cu asta de plăcere”, a declarat Ana Porgras pentru VIVA!.

Ce job are acum Ana Porgras

Pentru a o aduce pe Ana Porgras înapoi, internauții au lansat o petiție care a fost semnată de peste 80.000 de oameni, în doar 30 de ore. Din păcate, însă, favorita lor nu se mai întoarce la Survivor România.

Citeşte şi: Survivor România 2021. A cerut-o în căsătorie pe platoul de filmare, în faţa Faimoşilor şi a Războinicilor

Sunt încă în stare de şoc. Mă aşteptam să mă nominalizeze Jador, dar putea să îl nominalizeze pe Culiță, are mulţi fani, îl cunoaşte multă lume. Pe mine mă cunoşteau doar cei din lumea sportului. El a spus că m-a votat din punct de vedere sportiv. Eu cred că nimeni nu şi-ar fi dorit să plece cineva din echipă.

Jador a realizat ce a făcut după ce a făcut nominalizarea. Eu l-aş fi numit pe Cătălin Morosanu din punct de vedere sportiv. Aşa era corect. Nu se aştepta nimeni să plec, nu vreau să mă gândesc că am fost lucrată”, a declarat Ana Porgras.